Nesroms op Ipod Touch

Nesroms op Ipod Touch discussie in Desktop-applicaties forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Precies zoals het wordt uitgelegd op een tutorial heb ik nesroms gedownload via mijn Ipod Touch 1.1.2 (jailbroken) en geinstalleerd. Echter zodra ik het ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > Desktop-applicaties
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 14 January 2008, 20:34
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Berichten: 31
Question Nesroms op Ipod Touch

Hallo,

Precies zoals het wordt uitgelegd op een tutorial heb ik nesroms gedownload via mijn Ipod Touch 1.1.2 (jailbroken) en geinstalleerd. Echter zodra ik het 'nes'icoontje aanklik krijg ik de melding: 'No nesroms were found'. Heeft iemand enig idee hoe ik dit kan oplossen?

Alvast bedankt voor jullie hulp..

Joeri
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 14 January 2008, 20:58
DertKesh's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 612
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door papa-joeri Bekijk bericht
Hallo,

Precies zoals het wordt uitgelegd op een tutorial heb ik nesroms gedownload via mijn Ipod Touch 1.1.2 (jailbroken) en geinstalleerd. Echter zodra ik het 'nes'icoontje aanklik krijg ik de melding: 'No nesroms were found'. Heeft iemand enig idee hoe ik dit kan oplossen?

Alvast bedankt voor jullie hulp..

Joeri
je moet met behulp van WinSCP roms op je ipod touch plaatsen.
  #3  
Oud 14 January 2008, 21:06
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.059
Standaard

Dus je iPod in ssh'en en dan de roms in Private/var/root/media/roms zetten (wel ff de map roms aanmaken!) Suc6!

Greetz, Stiruam
  #4  
Oud 14 January 2008, 21:29
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Berichten: 31
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DertKesh Bekijk bericht
je moet met behulp van WinSCP roms op je ipod touch plaatsen.
Bedankt voor jullie reacties. Ik heb zojuist WinSCP gedwonload en geinstalleerd. Vervolgens heb ik alles ingevuld zoals zou moeten volgens de tut die elders op deze site staat. Ik krijg echter de volgende melding:
Access denied :
vervolgens wordt er gevraagd om een password op de volgende manier:
root@ (mijn ip adres) session password:
Wat moet ik daar invullen of doe ik al eerder iets fout?

wederom bedankt voor de reactie(s) die ik krijg

Gr Joeri
  #5  
Oud 14 January 2008, 21:31
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.059
Standaard

Ik ga er vanuit dat je 1.1.2 hebt dan is het wachtwoord alpine

Greetz, Stiruam
  #6  
Oud 14 January 2008, 21:47
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Berichten: 31
Standaard

klopt!..ik heb ook alpine ingetoetst maar blijf de melding access denied krijgen. Toen ik het nogmaals probeerde duurde het even voor ik connection timed out te zien kreeg.

Volgens mij heb ik alles goed ingevuld...
  #7  
Oud 14 January 2008, 22:06
DertKesh's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 612
Standaard

je ipadres 192.168.1.XXX
je port moet op 22 staan

username: root
password: alpine

File protocol: SCFTP (laten staan zoals het is dus)

LOGIN

Laatst gewijzigd door DertKesh; 14 January 2008 om 22:11.
  #8  
Oud 14 January 2008, 22:26
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Berichten: 31
Standaard

misschien is dt het dan wel. Het ip adres van mijn Ipod Touch is:
192.168.X.X en niet zoals jij op je voorbeeldje aangeeft:
192.168.1.XXX
Misschien is het goed om te vermelden dat ik via mijn laptop, die overigens onderdeel is van een draadloos netwerk, probeer in te loggen op WinSCP.
  #9  
Oud 14 January 2008, 22:55
DertKesh's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 612
Standaard

je moet wel de IP-adres van je iPod invullen en niet die van je laptop
(tenminste als je dat doet)

en welke firmware heb je? kijk via settings/instellingen bij general/algemeen en dan about/over..

daar kun je zien welke firmware je hebt. Als je 1.1.1 of 1.1.2 hebt kun je
met de IPadres van je iPod en de gebruikersnaam (root) en w8woord (alpine) gewoon inloggen met WinSCP

IP is te zien bij Settings/Instellingen daarna Wi-Fi en klik op > achter je verbinding..

Laatst gewijzigd door DertKesh; 15 January 2008 om 13:08.
  #10  
Oud 15 January 2008, 14:56
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Berichten: 31
Standaard

Wederom bedankt voor je reactie

Ik heb het ip adres van mijn Ipod als volgt gevonden:
Instellingen-->wi-fi-->vervolgens > achter mijn netwerk aangelikt en daar staat het ip adres samen met een aantal andere nummers.
Ik heb firmware: 1.1.2 (overigens wel jailbroken)
Ik gebruik gebruikersnaam: root
Ik gebruik als wachtwoord: alpine
File protocol: SCFTP

ergens gaat er dus iets niet goed maar waar??

Ik hoop echt dat dit is op te lossen want die oude games zijn zo lekker retro
  #11  
Oud 17 January 2008, 22:52
Common.Sense's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 January 2008
Locatie: de flevopolder
Berichten: 249
Send a message via twitter to Common.Sense
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door papa-joeri Bekijk bericht
klopt!..ik heb ook alpine ingetoetst maar blijf de melding access denied krijgen. Toen ik het nogmaals probeerde duurde het even voor ik connection timed out te zien kreeg.

Volgens mij heb ik alles goed ingevuld...
eerst openssh op je touch installeren
  #12  
Oud 17 January 2008, 23:24
Hunter's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 January 2008
Locatie: Zandvoort
Berichten: 208
Stuur een bericht via MSN naar Hunter Stuur een bericht via Skype™ naar Hunter
Standaard

Bij hielp het om me vuurmuur uit te schakelen.
  #13  
Oud 18 January 2008, 02:40
Capser's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 31 December 2007
Locatie: Groningen
Berichten: 23
Standaard

Ik ben ook ff bezig geweest met het inloggen op de iphone, dat lukt. Ik heb wat spellen gedownload en in de map ...media/roms/ gezet maar de nes app geeft nog aan dat geen nes roms where found. wat doe fout
  #14  
Oud 18 January 2008, 09:39
Hunter's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 January 2008
Locatie: Zandvoort
Berichten: 208
Stuur een bericht via MSN naar Hunter Stuur een bericht via Skype™ naar Hunter
Standaard

Heb ik ook gehad, ik had roms gedownload voor de PC emulator maar die werkten niet.
De orginele roms heb je nodig.
Ik stuur je wel ff PM.
  #15  
Oud 18 January 2008, 09:45
Hunter's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 January 2008
Locatie: Zandvoort
Berichten: 208
Stuur een bericht via MSN naar Hunter Stuur een bericht via Skype™ naar Hunter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Capser Bekijk bericht
Ik heb wat spellen gedownload en in de map ...media/roms/ gezet maar de nes app geeft nog aan dat geen nes roms where found. wat doe fout
var/root/Media/ROMs/NES daar staan bij mij de ROMs.
  #16  
Oud 18 January 2008, 13:55
Capser's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 31 December 2007
Locatie: Groningen
Berichten: 23
Standaard

bedankt het werkt, alleen het loopt niet zo soepeltjes. beetje jammer
  #17  
Oud 18 January 2008, 14:47
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.059
Standaard

Wat loopt er niet soepel dan?

Greetz, Stiruam
  #18  
Oud 18 January 2008, 18:46
Capser's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 31 December 2007
Locatie: Groningen
Berichten: 23
Standaard

ik heb bijvoorbeeld zelda en super mario bros 3 eropgezet, maar het spelen is eigelijk niet te doen. het loopt erg traag en schokkerig. geluid loopt ook dubbel. net of het te zwaar is voor de iphone. maar dat lijkt me niet
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPod touch: iPod Touch 2g 8gig MC jailbreakme.com iPod/Safari crasht forrestgumpx Jailbreak 9 22 August 2011 12:30
ipod touch3g geeft aan dat het een ipod touch 2g is erik1995 iPhone algemeen 3 7 October 2010 17:35

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:14.