applicatie limiet ipod touch

applicatie limiet ipod touch discussie in Desktop-applicaties forum; ( verdwijnt na registratie ) hallo, heb laats de manier via putty uitgeprobeert om mijn applicatielmiet te omzeilen.. dit is mislukt.. is het ook mogelijk om dit te doen via ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > Desktop-applicaties
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 15 January 2008, 19:55
» Ik heb geen iPhone
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2008
Berichten: 9
Question applicatie limiet ipod touch

hallo,
heb laats de manier via putty uitgeprobeert om mijn applicatielmiet te omzeilen.. dit is mislukt..
is het ook mogelijk om dit te doen via winSCP??
kan iemand mij dit dan stap voor stap uitleggen?

alvast bedankt!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15 January 2008, 23:31
» Ik heb geen iPhone
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2008
Berichten: 9
Standaard

jongens.... het is me al gelukt (volgens mij!!)
  #3  
Oud 16 January 2008, 01:15
herbie65's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 32GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 November 2007
Berichten: 294
Stuur een bericht via Skype™ naar herbie65
Standaard

Het is handig, (voor anderen met soortgelijke problemen) om ook aan te geven HOE je dit opgelost hebt.
  #4  
Oud 16 January 2008, 18:33
» Ik heb geen iPhone
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2008
Berichten: 9
Standaard

1. Installeer via installer Term-vt100 (System directory)
2. open Term -vt100
3. type de volgende commando's, let goed op de spaties.

Code:
mkdir /private/var/Applications
daarna

Code:
cp -R /Applications/* /private/var/Applications

dit duurt even, wacht tot je # weer ziet.

Dan de volgende stap om je Applicatie folder te verwijderen


Code:
rm -rf /Applications
nu nog even de symlink maken

Code:
ln -s /private/var/Applications /Applications

Even rebooten en dan ben je klaar.

op deze manier. met heel veel dank aan mjay!(Y)
  #5  
Oud 16 January 2008, 18:33
» Ik heb geen iPhone
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2008
Berichten: 9
Standaard

staat gewoon in de wiki bij diskfull trouwens
  #6  
Oud 20 January 2008, 16:26
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

waarom al die commandos ingeven en al? zo veel werk, installeer gewoon t programma Bosstool van bigboss via de installer en opgelost.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
auto startup applicatie ipod touch guided tours Desktop-applicaties 0 18 January 2009 13:39

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:31.