iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Desktop-applicaties (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f11/desktop-applicaties/)
-   -   Windows: Ik krijg mijn iphone niet aangesloten op Vista. (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f11/desktop-applicaties/5966-krijg-mijn-iphone-niet-aangesloten-op-vista.html)

dsteenbergen 29-01-08 09:07

Ik krijg mijn iphone niet aangesloten op Vista.
 
Help Help,

Weet iemand hoe ik mijn iphone op windows aansluit.
Er staat steeds dat ik wat moet installeren.

Itunes7.4 wekt wel.

Alvast bedankt
Gr dennis:D;)

cougar 29-01-08 09:10

Windows vista zal als het goed is automatisch een driver installeren waardoor windows hem herkend.... Werkte bij mij in één keer.

dsteenbergen 29-01-08 09:17

ik snap er niks van echt balen

Nikooos 29-01-08 11:08

probeer dit eens https://forum.iculture.nl/f8/ap...nd-iphone.html

biggy_no1 18-02-08 15:35

Ik heb ditzelfde probleem contact opgenomen met microsoft nederland snapper er niets van! en nergens op apple of microsoft een driver te vinden!

Hoe word dit opgelost?

heb itunes 7.6 daarop werkt alles maar in vista kan ik niet op de toestel komen omdat de drivers niet juist zijn geinstaleerd! :(

saiko 18-03-08 23:28

ik heb dit met al mijn devices ... behalve met me iphone.
mijn gedacht ligt het aan Vista :(

ash969 30-03-08 20:51

Ik zou zeggen, probeer SP1 voor Windows Vista te installeren, kijken of dat misschien de oplossing is

saiko 31-03-08 03:16

SP1 zou volgens verschillende bronnen inderdaad de oplossing bieden. Maar dat wordt nog even wachten (op de NL versie nog langer zelfs).

Voor de ongeduldigen (lees : geefrustreerden) onder ons, waaronder ikzelf, heb ik een oplossing gevonden. Bij mij de eerste in een lange rij wat wel degelijk werkt !!!

1. Maak een backup voor je begint, in ieder geval van je Register, maar beter ook een image van je systeemschijf. Er kan van alles misgaan en jouw situatie is wellicht anders dan de mijne.
2. Download een registerpatch om aan je snelmenu (rechtermuisknop) de opdracht Take Ownership toe te voegen. Ga naar http://www.winmatrix.com/forums/index.php?showtopic=13157 en download Own.zip en Own_rem.zip (dit laatste dient om de patch na afloop weer uit je register te verwijderen, hoewel je hem ook gewoon kunt laten staan, want hij kan nog vaker van pas komen). Pak Own.zip uit en dubbelklik op het .reg-bestand.
3. Zoek een aantal bestanden op in je map Windows\Inf, die vermeld staan bij punt 11 in dit bericht (http://forums.logitech.co...tooth&message.id=4357). Klik met de rechtermuisknop op elk vermeld bestand en selecteer Take Ownership. Let wel, je hoeft alle andere stappen in deze thread niet uit te voeren, omdat je met Take Ownership eigenaar van de bestanden bent geworden. Het kan daardoor gewoon in Vista.
4. Verwijder de bestanden (of verplaats ze naar een nieuwe map, zodat je ze in geval van nood kunt terugzetten).
5. Herstart Vista en sluit je USB-apparatuur aan. Als het goed is, worden de drivers nu automatisch geïnstalleerd (tenzij je natuurlijk speciale drivers nodig hebt, dan gewoon de cd plaatsen).

Bij mij werkt alles nu weer goed. Hopelijk bij jou ook (ik geef geen garantie, daarvoor moet je bij Microsoft of de leverancier van je pc zijn...) http://gathering.tweakers.net/global/smileys/puh2.gif

Hiermee verwijder je in feite een corrupte database, zodat Vista van voren af aan kan beginnen en niet steeds drivers opzoekt die het niet kan vinden. Gek dat Microsoft daar zelf geen hotfix voor kan verzinnen...

bron : [Vista]OS vraagt drivers voor mass storage devices* - Windows Clients - GoT

kturkoz 03-04-08 17:41

Mijn Iphone wordt niet herkent in vista 64 bit. Je krijgt dan een melding dat de stuurprogramma's niet geladen kan worden en even later veranderd dat in dat het niet goed geinstalleerd is. Ik moet wel zeggen dat dit zig heeft voorgedaan nadat ik itunes heb geinstalleerd. daarvoor pakte windows hem wel maar dan alleen als camera.
Hoe kan ik dit oplossen ik kan nu mijn iphone niet als ipod gebruiken en heb al van alles geprobeerd. ik kan wel een systeemherstel doen waarna windows mijn iphone wel herkent, maar dan kan ik toch niks erop zetten want ik moet itunes hebben. Help

ScorpiPhone 03-04-08 22:31

hallo,
dit misschien de oplossing

iTunes 7.6 released: Windows Vista 64-bit can now sync iPhone - iPhone Atlas

kturkoz 04-04-08 11:35

De link heeft ook niet gewerkt. Ik heb iTunes nu verwijderd en iphone wordt weer herkend als camera alleen. Ik heb nu geen iTunes voor de duidelijkheid. ik ga het nu op een andere manier proberen nl: Apple mobile device driver verwijderen en vervolgens iTunes installeren en daarna de iphone aansluiten. Heb niet echt veel hoop maar proberen kan geen kwaad.

kturkoz 04-04-08 12:46

ik weet niet hoe maar hij doet het nu ineens wel.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:01.