iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Desktop-applicaties (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f11/desktop-applicaties/)
-   -   Windows: Herinneringen NIET in Outlook? (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f11/desktop-applicaties/81526-herinneringen-niet-outlook.html)

macamba 04-01-11 15:26

Herinneringen NIET in Outlook?
 
Hallo,

Dagelijks is er iets waar ik aan herinnerd wil worden door mijn mobiel. Om de week is er een andere herinnering. Als ik nu mijn mobiel synchroniseer met mijn PC worden deze herinnering in Outlook overgenomen. En als ik de volgende keer mijn Outlook aanzet zie ik al die herinneringen langs komen. Die verwijder ik, met als gevolg dat de volgende keer dat ik synchroniseer, de herinneringen op mijn iPhone verdwenen zijn.

Een optie zou een tweede agenda toevoegen zijn. Ik heb een tijdje een agenda op mijn iPhone gehad en een account op onze Exchange server. Zo kon ik mooi prive en zakelijk scheiden. Ik zie echter niet hoe ik een tweede agenda kan toevoegen die niet met mijn PC synchroniseert.

Ik heb wel iets van een (tot nu toe nog ongeteste) workaround: Als ik na synchroniseren weer in Outlook kom zet ik de herinnering uit. Dan hoef ik daarna de herinnering in mijn iPhone alleen nog maar aan te zetten (ipv opnieuw in te programmeren).

Anyway, heeft iemand een andere oplossing?

Macamba


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:40.