iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Desktop-applicaties (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f11/desktop-applicaties/)
-   -   Contacten vanuit Iphone naar Google Contacts kopieren (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f11/desktop-applicaties/93144-contacten-vanuit-iphone-naar-google-contacts-kopieren.html)

Culo 12-06-11 14:36

Contacten vanuit Iphone naar Google Contacts kopieren
 
Ik heb tot nu toe geen eenvoudige manier gevonden om dit te doen.

De situatie is als volgt:

Op mij Iphone staan +- 100 contacten die daar lokaal opgeslagen staan. Nu heb ik ook een groot contactenbestand in Google Contacts staan, gesynchroniseerd via een exchange-account. Beide lopen op de Iphone door elkaar en zijn goed benaderbaar, echter zou ik de contacten die alleen lokaal opgeslagen staan ook graag toegevoegd zien aan Google Contacts.

Gezien de hoeveelheid is even overtypen geen optie, en ik kan dus nergens vinden hoe je op de Iphone de lokale contacten naar het exchange-account kunt kopiëren.

Op hier en op internet zijn gigantisch veel handleidingen te vinden om synchronisaties in te stellen, alleen over deze specifieke vraag kon ik niks vinden.

Thaan 12-06-11 15:12

Instructies. Handig om hiervoor een leeg en nieuw Gmail adres aan te maken om zo je contacten te exporteren. Als ze vervolgens in Google Contacts staan, exporteer je ze naar een lokaal bestand, welke je upload naar je Exchange Contacts.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:30.