iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: iTunes bibliotheek en aankopen herstellen (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/100669-itunes-bibliotheek-aankopen-herstellen.html)

JerOeen 12-10-11 22:34

iTunes bibliotheek en aankopen herstellen
 
Mijn excuses, als ik niet goed gezocht heb, naar een ander topic hierover. ;)


Sinds mijn laptop gecrasht is ben ik mij Itunes bibliotheek kwijt. Inmiddels heb ik de meeste dingen weten terug te vinden. (apps, foto's en video's) echter heb ik met de muziek een probleem. Of eigenlijk twee.

Ik had een hele mooie uitgebreide bibliotheek met dagen aan muziek. Dit staat nog allemaal op mijn iPhone, maar als ik ga synchroniseren ben ik dit natuurlijk kwijt, is er een manier om de muziek anders om te synchroniseren (dus van iPhone naar iTunes)?

Daarnaast heb ik ook best wel wat muziek gekocht in de bibliotheek, hoe kan ik deze weer terug krijgen? Ik kan alleen maar de apps terug vinden?

Alvast bedankt!

mikevi 18-10-11 18:12

Hmm, ik dacht dat je in de store via jouw account je aankoopverleden kan opvragen en deze nog eens gratis kan downloaden.
Het probleem met je bibliotheek is al moeilijker denk ik. Heb je al een reseverve kopie gemaakt van de iphone? Misschien via deze weg dat je terug aan je afspeellijsten geraakt. De muziek zal je achteraf terug aan i tunes moeten toevoegen denk ik.

JerOeen 18-10-11 22:45

Ik heb met Apple gemaild en die hebben 'bij wijze van uitzondering' nog eenmaal de downloads beschikbaar gesteld.

De andere muziek voeg ik wel opnieuw toe. Dank voor de hulp.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:42.