iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: itunes 10.5 speelt muziek zwaar vervormd af!! (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/100814-itunes-10-5-speelt-muziek-zwaar-vervormd.html)

CC84 13-10-11 16:58

itunes 10.5 speelt muziek zwaar vervormd af!!
 
Na de laatste update van itunes 10.5 op Windows XP, speelt het mijn bestaande muziek(illegaal) vervormd af (alsof iemand met zijn nagels over een schoolbord gaat). ik heb al van alles geprobeerd: opnieuw installeren etc. maar het probleem blijft zich herhalen. Toen ik vervolgens een CD(legaal) importeerde speelde itunes die muziek wel gewoon af, zonder probleem. Heeft iemand een oplossing????

BJfield 15-10-11 22:33

Hoi CC84,

Je bent gelukkig niet de enige.
Ik heb er ook last van.
Na het updaten van iTunes naar versie 10.5 is het geluid extreem vervormd.
Als ik podcasten probeer af te spelen is het geluid gewoon goed en als ik naar de iTunes store ga en ik ga daar een liedje beluisteren dan doet het geluid wel normaal.
Alleen als ik mijn bestaande muziek probeer af te spelen, hoor ik het geluid precies zoals jij het beschrijf. Erg irritant!!

Ik heb bij Apple support gekeken naar hoe ik dit kan oplossen, maar ik heb nog geen goede oplossingen gevonden. Ik heb ook nog ff op internet zitten zoeken en daar kom ik posts van andere tegen van mensen die ook zoiets vergelijkbaars hadden toen zij gingen updaten naar iTunes 7. Die mensen zeiden dat je dan bij de quicktime instellingen onder het tabblad audio wat instellingen moest wijzigen maar dat helpt bij mij niet om dit probleem met iTunes 10.5 op te lossen.
Helaas heb ik zelf nog nergens een oplossing kunnen vinden.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:09.