iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   itunes kan niet stoppen, help! (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/100833-itunes-niet-stoppen-help.html)

lovephone 13-10-11 18:14

itunes kan niet stoppen, help!
 
Jeetje wat een ellende met die nieuwe up date !!

Het leek normaal te gaan maar ineens kwam er die melden van '' pin simkaart unlocked..etc'' en wist ik niet hoe ik verder moest.
Gelukkig had iemand hier al zo'n vraag hersteld en na beiden toetsen poosje ingedrukt hebben was ie helemaal uit, na aansluiten op pc kwam er weer van alles in beweging! Nadat de Iphone had hersteld en zo kwamen er allemaal vragen op de Iphone langs, die heb ik beantwoord maar ondertussen bleef Itunes bezig met ''Iphone-apps terugzetten'' en dat blijft er nu maar staan en op ''stoppen'' gebeurt er niks en kan Itunes niet afsluiten.....???
Daarnaast hoop ik dat de Iphone nu weer helemaal klopt, zie in ieder geval de ''kiosk'' en ''herinneringen'' erbij staan maar het vreemde vind ik wel is dat het tekentje van 3G weg is en daar voor in de plaats zo'n Wi-Fi tekentje..wie snapt dit?? En als ie nu zelf bedacht heeft dat ie het Wi-Fi netwerk van mijn PC heeft gepakt is dit niet handig want dan krijg ik volgens mij extra kosten!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:25.