iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Alle apps van iphone, maar niet meer terug van itunes naar iphone (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/102363-alle-apps-iphone-maar-niet-meer-terug-itunes-naar-iphone.html)

90benjamin90 24-10-11 20:40

Alle apps van iphone, maar niet meer terug van itunes naar iphone
 
Beste mensen,

Ik heb zojuist iTunes 10.5 geïnstalleerd op mijn laptop, welke ik voor het weekend heb geinstalleerd met windows 7. Hierdoor had ik geen iTunes 10.5.

Na het aansluite van de iPhone ben ik gaan synchroniseren. Maar bij het verkeerd aanvinken van het synchroniseren (bij apps) zijn alle apps van mijn iPhone af. Ze staan nog wel in mijn iTunes. Ik kan ze alleen niet meer terug zetten!

Ik heb de machtiging voor mijn computer ingetrokken en opnieuw gemachtigd en toen weer gesynchroniseerd maar dan krijg ik een melding dat al mijn apps of worden verwijderd of dat er niks gebeurd (wanneer ik op annuleer druk).

Weet iemand hoe ik dit kan gaan aanpakken? Heel erg graag hulp gewenst. Hoop niet dat ik mijn whatsapp berichten kwijt ben..

McTricky 19-03-12 21:55

Itunes zet niets meer terug op mijn Iphone
 
Bij mij is er precies hetzelfde aan de hand.
Zelfs de normale apps zo als facebook twitter en Ibook kan ik niet meer terug zetten
Wie helpt ons:confused:

ditissander 06-04-12 23:42

Hier nog één. Echter, heb software update gedaan, daarna probeer ik apps terug te plaatsen vanuit Itunes naar Iphone en dat gaat gewoon niet. Ik vink alles aan, klik op 'synchroniseren' en dan gebeurt er niets. oom als ik op 'toepassen' klik gebeurt er niets. Iemand? Dank!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:21.