iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: Backup terugzetten met iTunes na iLiberty (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/10391-backup-terugzetten-itunes-na-iliberty.html)

Reckless 01-04-08 08:11

Backup terugzetten met iTunes na iLiberty
 
Hoi iPhonebezitters,

Ik zit op dit moment met firmware 1.1.2, en ga vanavond updaten naar 1.1.4 volgens de iLiberty methode en de uitleg die in de wiki is gegeven.
Mijn vraag gaat over de backups. Ik wil mijn contacten, muziek en foto's bewaren. Ik heb gelezen en gezocht, en kwam erachter dat iTunes automatisch een backup maakt elke keer als je synct.
Het probleem is dat ik niet weet hoe je de backup terug moet zetten, als die eenmaal gemaakt is. Hoe gaat dat in zijn werking?

Bedankt voor alle hulp! :)

MVG,
Reckless

truckdiver 01-04-08 08:19

als je je iphone aanmeld de eerste keer na het unlocken wordt er gevraagd om backup terug te zetten van vorige versie van je iphone of je iphone als nieuwe te laten herkennen.
het is wel het veiligste om je iphone als nieuwe iphone te laten herkennen zodat er geen oude app mee worden gezet die niet werken op 1,1,4.
je kan je fotoos enz nog altijd later opnieuw terug erop zetten,moet je wel alles opnieuw aanvinken in itunes welke fotoos ,contacten en muziek je er op wil hebben

Reckless 01-04-08 16:40

Oke, zal ik dan maar alle apps verwijderen die er nu opstaan? Bedankt voor de hulp. :)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:04.