iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: Itunes loopt vast tijdens het updaten (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/104820-itunes-loopt-vast-tijdens-updaten.html)

brianito 19-11-11 13:37

Itunes loopt vast tijdens het updaten
 
Ik heb een toshiba laptop met itunes daarop geïnstalleerd, dat moet neem ik aan geen probleem zijn.

Dus ik hoorde dat er een nieuwe update was voor zowel itunes als iphone 3gs, dus heb ik eerst voor mijn iphone geïnstalleerd(iOS 5.0.1). Toen stuitte ik al op mijn eerste probleem: itunes liep vast. Dat was niet 1 keer, niet 2 keer , maar elke keer als ik de nieuwste update voor mijn iphone 3gs wou downloaden liep hij gewoon vast en moest ik programma sluiten. Dus dacht ik, ik ga eerst itunes er helemaal afhalen en als dat niet lukt ga ik mijn iphone herstellen. Beide zonder succes. Toen kwam er dus die update van itunes, ik dacht : dat is mijn redding. Maar nee, ook dat hielp niet. Ik heb z'n beetje alles geprobeerd ,toen dat ik : laat ik hier maar vragen, hier hebben ze er vast meer verstand van, kan 1 van jullie mij hierbij helpen?

Iphone 3GS
versie 4.3.5 (8L1)

versie iOS 5.0.1 kan ik niet downloaden :S en er stond op internet dat je het via instellingen > algemeen > versie download , maar dat zie ik ook niet.

apotheosis 19-11-11 13:55

Eens op een andere pc updaten, zo heb ik het bij mijne maat opgelost, het valt me op sommige mensen bepaalde zaken mispeuterd hebbe aan hunne pc/laptop en daardoor nooit kunnen updaten, ik nam de zijne mee naar mij thuis en boem, dat ging meteen :-).
(ik zeg niet dat dat bij u het geval is he, kan evengoed ne virus zijn of aan wat anders maar tkan van alles zijn).

Maar mss op een andere pc proberen die update te installeren.
Een andere oplossing weet ik zelf niet.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:57.