iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: van Vista naar Windows 7; itunes Back up vergeten te maken (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/105987-vista-naar-windows-7-itunes-back-up-vergeten-maken.html)

maupert 30-11-11 16:53

van Vista naar Windows 7; itunes Back up vergeten te maken
 
Goedemiddag,

Ik ben van besturingssysteem veranderd (Vista naar windows 7) en ben vergeten een back up te maken van mijn Itunes zoals die ik met Vista gebruikte.
Nadat ik Itunes voor Windows 7 opnieuw gedownload en geinstalleerd had, heb ik een 2e machtiging moeten maken omdat er aan werd gegeven dat ik gebruik maak van een andere computer, terwijl ik dus nog steeds gebruik maak van dezelfde computer, alleen het besturingssysteem is veranderd.
Probleem is nu dat wanneer ik mijn Iphone wil synchroniseren dat er wordt aangegeven dat mijn Iphone nu wordt leeggemaakt en wordt gesynchroniseerd aan de hand van mijn 2e account. Dit houdt in dat ik al mijn muziek, apps, podcasts etc kwijt ben.
Is het mogelijk om weer in te loggen bij mijn originele 1e itunes machtiging (die ik gebruikte in Vista) zodat ik alles weer tot mijn beschikking heb of ben ik alles kwijt?

Graag uw help!!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:40.