iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: synchronisatie probleem na verplaatsen lib (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/107012-synchronisatie-probleem-na-verplaatsen-lib.html)

mariondl 14-12-11 17:54

synchronisatie probleem na verplaatsen lib
 
Mijn laptop heeft een apparte d: partitie voor data. Itunes zet al zijn gegevens op C:. Ik heb hier niet op gelet en kreeg meldingen dat er te weinig schijfruimte was. Vervolgens heb ik alle bestanden naar een map op D: gekopieerd. Vervolgens bij voorkeuren de lokatie aangepast. Ik kreeg bij een poging mijn ipad te synchroniseren de volgende melding: itunes een ipad kan maar met een iTunes-bibliotheek tegelijk worden gesynchroniseerd etc.
Ik heb de bestanden weer terug gezet en vervolgens een poging gedaan om de juiste volgorde die ik op internet vond toe te passen. Dwz Eerst 'herstellen' aangeklikt bij voorkeuren. OK geklikt. Weer de lokatie op D: gezet. Dan naar Bestand/biliotheek/bibliotheek ordenen. Ik verwachtte dat de bibliotheek dan naar D: gekopieerd zou worden, maar er gebeurd niets. Kan iemand mij helpen de puinhoop weer op te ruimen?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:04.