iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: Muziek van iPhone naar iPad (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/107044-muziek-iphone-naar-ipad.html)

Jack1611 14-12-11 23:42

Muziek van iPhone naar iPad
 
Hallo,

Ik heb vandaag een Ipad 2 gekocht. Nu wil ik mijn muziek die ik op mijn iPhone 4 heb staan naar mijn iPad hebben. Verder wil ik dat er niets gesynchroniseerd wordt tussen deze apparaten.

Ik zag dat het mogelijk was om twee verschillende itunes bibliotheken op 1 computer te hebben. Ik weet hoe ik dit moet doen, enkel krijg ik dan de muziek niet van de ene naar de andere bibliotheek.

Ik weet dat ik wel gwn de muziek vanaf mijn pc opnieuw nar itunes kan slepen, maar dan ben ik allee album covers en album info e.d. kwijt. En aangezien het over de 600 nummers zijn, is dit een hoop werk om dit opnieuw op te zoeken.

Kan iemand mij hier mee helpen? (mijn iTunes staat op een laptop met windows)

Alvast bedankt!

apotheosis 15-12-11 22:40

Mss gaat het met deze app; want van iphone naar ipad gaat nie, als het al zal gaan moet het via een app gebeuren, ik heb het wel nog maar alleen getest van iphone naar pc, nie van iphone naar ipad, dus ik weet niet of dat effectief zal gaan, je kan het eens testen, tis een gratis app.

Muziek van een iPad of iPhone naar je PC halen zonder iTunes


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:02.