iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Item groter dan 20MB, maar downloaden lukt ook niet met iTunes. (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/107652-item-groter-20mb-maar-downloaden-lukt-niet-itunes.html)

Hayalet 22-12-11 23:24

Item groter dan 20MB, maar downloaden lukt ook niet met iTunes.
 
Hoi,

Ik heb een probleem met mijn iPhone. Ik heb ooit een aantal apps willen downloaden (toen ik de telefoon nog maar net had). Deze waren te groot. Ik krijg in mijn scherm de volgende melding: Dit item is groter dan 20MB. U moet met een Wi-Fi netwerk zijn verbonden of iTunes op uw computer gebruiken om dit te downloaden.

Als ik mijn iPhone op de pc aansluit krijg ik ze echter ook niet gedownload. Ondertussen wil ik de betreffende apps al lang niet meer hebben, maar op mijn iPhone blijven de icoontjes in beeld staan met zo'n 'laad-balkje'. Verwijderen gaat ook niet, omdat ze dus niet volledig geinstalleerd zijn. Elke keer als ik iets download krijg ik van alle apps met dit probleem (stuk of 5, 6) deze melding in mijn scherm. Ik negeer dit al een aantal maanden, maar irriteer me er toch wel groen en geel aan ondertussen. Iemand enig idee hoe ik hier van af kom?

Bedankt alvast!

Groeten, Hayalet


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:32.