iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Alles kwijt (iTunes) (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/109036-alles-kwijt-itunes.html)

Reckimo 06-01-12 20:50

Alles kwijt (iTunes)
 
Hoi,

Ik zat wat rond te kijken in de appstore, en ineens krijg ik een berichtje dat er een of andere update was. (ik zat al in de nieuwste software voor iTunes) Dus ik dacht ik heb wat gemist, blijkbaar net nieuwe uitgekomen en ik druk op accepteer. In opende iTunes opnieuw op, en het rare was ineens is mijn bibliotheek leeg. Ik ben dus al me huidige nummers & apps kwijt, wat dus niet meer op iTunes staat. (Heb het nog wel op me iPhone, maar dat kan ik toch niet meer importeren, dus allebestanden op de iPhone weer terug in de bibliotheek zetten, of wel?

Normaal werkte ik met 2 bibliotheken, 1 voor iPhone en 1 voor me iPad doormiddel van de shiftknop in gedrukt te houden bij het openen van het progamma iTunes. Ik keek daar terug, is ineens me mapje voor die bibilotheken verwijderd, door neem ik aan die update?... maar volgensmij was er helemaal geen officiele update, maar dat zag ik dus van een soort wel. Weet iemand een manier om dit enigszins terug te krijgen?:S Of iets hoe ik enigszins verder kan zonder me gegevens op me iphone te verliezen.

Ik heb geen jailbreak of iets, dus daar kan het allemaal niet aan liggen.

Ik hoop dat even iemand de moeite neemt om te helpen, alvast bedankt voor de hulp!

Reckimo

Rawish 07-01-12 10:36

Staan de losse bestanden niet nog in Bibliotheken/Muziek/Itunes/Itunesmedia? Alle bestanden zoals apps en muziek worden door Itunes normaal gesproken in die map opgeslagen. Misschien is er iets mis gegaan bij het updaten waardoor ze gewoon niet opnieuw in Itunes zijn ingeladen.

Reckimo 07-01-12 12:39

Nee, je bedoelt of ze nog gewoon in iTunes staan? Nee... De map van die 2 bibliotheken zijn ook weg... door die update dus. is er echt niemand die nog iets weet? of wat ik nu zou moeten doen om me gegevens OP me iPhone niet te verliezen?:S

Reckimo 08-01-12 17:13

Nou helemaal niemand met een idee?..


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:04.