iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Mac OS X: iTunes en (muziek)video's (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/109443-itunes-muziek-video-s.html)

Bubbly 11-01-12 18:18

iTunes en (muziek)video's
 
Wie heeft dit probleem nog meer? Ik kom het vooral tegen bij muziekvideo's van hogere kwaliteit.

Probleem: Zowel beeld als geluid stoppen met spelen, terwijl player secondes doortelt. Vaak al na een paar seconden, soms iets verder in het lied.

Ik ben een tijd bezig geweest met het vervangen en als dat niet hielp omzetten naar iPhone formaat van deze video's waar het probleem zich mee om deed (totaal muziekvideo's ±140, ben ontmoedigd door deze problemen met nieuwe toevoegen). Maar het probleem blijft zich voordoen & ik wil niet constant muziekvideo's verlagen naar iPhone kwaliteit, terwijl ik natuurlijk ook gewoon iTunes gebruik. Heb ook last van dat het geluid normaal blijft, maar de gehele video in haperingen voorbij gaat.

Nou heb ik gister dus zulke video's opgezocht in Finder en gewoon via de voorvertoning afgespeeld en daar speelde het prima! Dus het ligt niet aan de bestanden zelf en converteren voor iPhone/vervangen is niet de oplossing. Het komt enkel voor met MP4-bestanden in iTunes (geloof dat het zich ook voordoet op de iPhone).

Wie weet hoe ik dit kan oplossen?:confused:

blubber13 03-03-14 15:16

Heey
Ik heb gisteren mijn eerste muziekvideo aangekocht en bij mij is het ramp!
Ik koop NEVER nog een muziekvideo, mijn probleem is dat idd de seconden verdertelt in mijn beginscherm terwijl ik geen geluid heb en en mijn pauze / afspelen knop werk ook niet want als ik het pauzeer dan kan ik het niet meer afspelen, en als ik gewoon op de knop druk van vorige krijgt mijn video groen scherm! Alles werkt wel terug bij mij nadat je de app ipod afgesloten hebt en dan terug openzet. Maar oke cava pfff nog een vraagje is er geen manier om je muziekvideo op volledig scherm te zetten?

verasleeckx 22-09-15 11:48

ik wil graag dat op mijn Ipad liedje per liedje wordt afgespeeld. Wij werken met verschillende playlists, ik speel ondertussen keyboard en het is bijna onmogelijk om telkens na elk liedje op de stopknop te drukken. kan iemand mij helpen hoe ik dit kan doen ? Op de desktop werkt het perfect (vinkjes uitgezet in de playlist en daar stopt de muziek telkens na elke liedje, maar bij het synchroniseren werkt het niet op de Ipad. Daar gaat de muziek telkens over naar de volgende song)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:51.