iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: Auto update via iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/11432-auto-update-via-itunes.html)

martijn2 17-04-08 19:52

Auto update via iTunes
 
Ik liet net mijn iphone synchroniseren met itunes om wat nieuwe albums er op te zetten. Zie ik ineens een appeltje in het scherm verschijnen, :eek: was mijn reactie. Vervolgens verschijnt er op het scherm, simlock actief etc. bla bla. (angstzweet tussen de billen, heb geen zin in gedoe) Vervolgens moet ik mijn pin ingeven (simkaart), netjes gedaan en hij doet het gewoon! Itunes gaf aan dat de iphone geupdate was maar er lijkt niets aan de hand.

Ik heb mijn iphone 1.1.2 otb laatst 'behandeld' met iliberty+, geupdate naar 1.1.4 etc. maar ik dacht dat updaten absoluut verboden was?

Verder niks aan de hand of komt er nog een verrassing?

LuigiStyla 18-04-08 09:36

Klinkt alsof ie gewoon uit en aan ging?:D
Mja als 't bellen gewoon lukt dan is er waarschijnlijk niets mee aan de hand, is dat anders zul je het gauw genoeg merken:)

yingie 18-04-08 09:42

Updaten doet iTunes nooit uit zichzelf, daar vraagt ie om als het nodig is. Bij jou geeft ie gewoon aan dat de 'software up-to-date is' (en niet 'ge-update') aangezien je op 1.1.4 zit. Verder gewoon een glitch van uit en weer aan gaan, dus ik zou daar geen zorgen over maken.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:49.