iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: itunes match, bibliotheek is een bende (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/116106-itunes-match-bibliotheek-bende.html)

simlockvrij 11-04-12 11:51

itunes match, bibliotheek is een bende
 
ik heb de laatste itunes versie, met een itunes match abonnement. Ik heb alles geupload, wat al niet bijzonder soepel verliep, maar dat doet even niet ter zake.

Ik heb er 16.000 nummers in staan, in the cloud dus. Mijn probleem is dat wanneer ik een album van pietje x erop zet met 10 liedjes het prima gaat, maar wanneer ik er een verzamel album opzet van diverse artiesten, dit als 1 grote bende weergegeven word, zowel in itunes, als in the cloud op mn ipad/ phone.

Mijn vraag is dus, hoe krijg ik dit netjes gesorteerd, want zo heb ik er nog niks aan, en kan ik alleen mijn albums fatsoenlijk bekijken.

ik heb al wat zitten rommelen in itunes in de optie info tonen- en dan in die tabbladen, maar volgens mij werkt dit alleen per nummer.

dus een simpele rekensom, als de helft van mijn muziek uit verzamelalbums bestaat moet ik dus 8.000 nrs met de hand aanpassen?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:14.