iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: nieuw computer genereren negentig dagen lock (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/116557-nieuw-computer-genereren-negentig-dagen-lock.html)

neowam 18-04-12 11:38

nieuw computer genereren negentig dagen lock
 
Ik heb onlangs op een laptop mijn ID aangemeld terwijl eral anders ID gekoppeld stond. Ik heb toen sync gedaan en daarna werkte het goed verder met mijn account. Echter nu wil ik het oude ID weer terugkoppelen, maar krijg ik de melding dat je dat maar één keer in de negentig dagen mag doen.

Weet iemand hoe je dit kan oplossen? Hoe kan ik een nieuw computer ID genereren zodat iTunes denkt dat ik daadwerkelijk weer achter een nieuwe PC zit om het 90 dagen probleem te omzeilen?

colliehome 18-04-12 11:41

Euh, het is doelbewust door Apple zo gemaakt.
iTunes Store: een apparaat of computer koppelen aan uw Apple ID

neowam 18-04-12 11:43

Klopt, dit artikel heb ik ook gelezen.

Maar hoe scant iTunes welke computer ID ik heb? Welk onderdeel binnen Windows zou ik kunnen veranderen om iTunes laten 'denken' dat ik weer achter een nieuwe computer zit? Of zou ik dan een complete herinstallatie van Windows moeten uitvoeren?

XIII 18-04-12 11:48

Als Apple slim is hangt dat niet alleen van software maar ook van hardware af...

neowam 18-04-12 12:13

Misschien dat er iemand al eerder hier mee aan het stoeien is geweest en een oplossing weet. Ik probeer ondertussen ook nog een aantal dingen verder te doen, zodra ik iets verder weet zal ik dat posten hier.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:15.