iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   itunes herkent mijn iphone niet meer (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/119348-itunes-herkent-mijn-iphone-niet-meer.html)

Vlerkstar 30-05-12 22:02

itunes herkent mijn iphone niet meer
 
Beste experts,

Vorige week viel opeens mijn iphone uit. Er stond toen in beeld dat ik de telefoon moest aansluiten op itunes. Dit had ik gedaan, maar dat hielp niet. Ik heb in de afgelopen week vanalles geprobeerd. Herstellen, allerlei firmware gedownload, DFU, programmaatjes gedownload om hem weer aan de praat te krijgen. (ik ben absoluut geen expert, maar heb via allerlei fora vanallerhande tips gelezen)
Inmiddels had ik hem zover (via snowbreeze geloof ik) dat de telefoon weer opstart, ik moet dan de taal selecteren en het land. Daarna krijg ik weer een scherm met dat ik moet verbinden met itunes. Maar als ik dat nu doe, herkent itunes mijn iphone niet meer. Ik krijg nog wel links in itunes de tekst iphone, met een icoontje dat hij aan het denken/laden is, maar op een gegeven moment valt mijn iphone weer uit en begint het hele riedeltje opnieuw. Wie weet wat ik hier aan kan doen? Ik ben al een paar dagen aan het ploeteren en dacht het nu te hebben opgelost, maar dus niet...

Alvast hartelijk dank voor alle tips!

ronaldo1979 22-08-12 00:40

En ben je er al achter gekomen wat het was, ik heb op dit moment precies hetzelfde probleem :(
Misschien toch de accu?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:41.