iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: Mappen of folderindeling verdwenen in iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/119945-mappen-folderindeling-verdwenen-itunes.html)

Spanky 08-06-12 15:54

Mappen of folderindeling verdwenen in iTunes
 
Recent heb ik mijn iPhone 4 geupdated naar 5.1.1. Vervolgens het toestel succesvol gejailbreakt.
Initieel was de restore en synchronisatie correct verlopen, alle apps en data waren terug aanwezig. Echter na een 2de synchronisatie met iTunes (10.6.1.7) zijn opeens alle folderindelingen verdwenen in iTunes.
De mappen/folderindelingen bestaan wel nog op de iPhone en ook het wissen of toevoegen van een app lukt nog. Echter het indelen (in mappen) of verplaatsen van apps via iTunes lukt niet meer.
Eigenaardig genoeg staan alle apps wel in de volgorde zoals deze geplaatst zijn op het iPhone springboard, maar alles staat wel na mekaar op de beschikbare volle pagina's zonder verdere onderverdeling. Totdaar eigenlijk geen probleem, maar aangezien ik een behoorlijk aantal apps op mijn iphone heb staan, dreigt het gevaar dat de 11 springboardbladzijden op iTunes snel vol zullen staan, terwijl (door de indeling in mappen) op mijn iPhone slechts 6 pagina's in gebruik zijn (en nog niet allemaal vol staan!)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:03.