iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Geen verbinding met server of met itunes melding (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/119951-geen-verbinding-server-itunes-melding.html)

Elmopatricia 08-06-12 17:04

Geen verbinding met server of met itunes melding
 
Ik kansel bv op internet of zo maar bepaalde dingen werken niet zoals als ik iets van iTunes wil installeren krijgik steeds verbinding mislukt, ook kan ik sommige spellen niet meer doen dan zegt hij geen verbinding met server maar ik heb gewoon Wi-Fi hier en dat doet het goed, niemand heeft problemen in dit huis behalve ik.
Ik ben echt niet goed als dit gebeurd want ik kan goed spelletjes spelen maar daar moet niet iets zijn van foutmeldingen want dan ben ik een super dom blondje hihihihi

Wie wil en kan mij helpen.

Groetjes Patricia

Ps ik heb een spierziekte dus ik moet alles heel langzaam doen omdat het niet snel gaat bij mij en mijn iPad is heel belangrijk voor me ik kan echt niet zonder dus hellllllllllllppppppppp!!!!!!!!!!!

Beech43 08-06-12 19:19

Misschien moet je upgraden naar iOS 5.1.
En als je weer geen verbinding hebt, de lease vernieuwen. Hoe ? Bij instelling je Wi-Fi aanklikken, je adres openen en dan onder aan op Lease vernieuwen klikken en bevestigen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:05.