iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: Iphone herstelproblemen (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/123822-iphone-herstelproblemen.html)

Skokkelkoren 24-08-12 18:39

Iphone herstelproblemen
 
Hallo allemaal,

Ik heb een vraag/probleem.
Afgelopen maandag heb ik geprobeerd mijn Iphone 3G (8gb) te jailbreaken via een bepaalde website (weet even niet meer welke). Dit heb ik een aantal keer geprobeerd maar omdat ik op dit moment op een camping zit is mijn internetverbinding niet optimaal en ik het me dus niet gelukt.
Toen bedacht ik me dat ik graag mijn iphone weer normaal wil gebruiken, zonder jailbreak dus sloot ik hem aan op Itunes om hem te 'herstellen'.

Eenmaal bezig met herstellen (na 3 uur wachten op een download die hij moest doen) gaf Itunes bijna op het einde aan dat er iets fout was gegaan (foutmelding 1015). Ik weet geprobeerd, niet gelukt, met weer dezelfde foutmelding. Uiteindelijk ik op google gezocht, via een website ergens opgezocht dat ik de software opnieuw moet downloaden en dan via shift+herstellen moet selecteren. Ik geprobeerd, zegt Itunes dat de software die ik gedownload heb niet beschikbaar is.

Op mijn iphone staat nu de hele tijd een beeld met een usb-kabel met itunes teken erboven.
Ook heb ik hem geprobeerd in de DFU mode te herstellen, werkte ook niet.

Om eerlijk te zijn weet ik niet wat ik verder nog kan proberen/moet doen. Aangezien mijn internet verbinding niet optimaal is, heb ik het idee dat ik weinig kan doen.

Hopelijk kan iemand mij helpen, alvast bedankt!

Groeten,
Sharon

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 24 augustus 2012 om 17:40 ----------

Nog even wat extra informatie, de software die erop stond was 4.2.1. Als het zou kunnen wil ik die er wel graag weer ophebben!

Groeten,
Sharon


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:09.