iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: Alle apps worden op iphone geplaatst... (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/135214-alle-apps-worden-op-iphone-geplaatst.html)

manijack 13-02-13 22:36

Alle apps worden op iphone geplaatst...
 
Hallo allemaal,
Ik ben niet heel erg handig met computers en meestal kon ik het antwoordt op mijn vragen hier wel vinden maar nu helaas niet :-(
Wanneer ik mijn iphone met itunes synchroniseer dan zet itunes automatisch alle apps die wij hebben op mijn iphone. Helaas hebben de kids allebei een ipod, moeders een iphone en een ipad mini en ik een iphone en een ipad. Jullie begrijpen dit zijn heel wat verschillende apps en die hebben we niet allemaal nodig. Nu is er vast een eenvoudige manier om dit niet te laten gebeuren maar ik weet hem niet, ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.
Alvast bedankt!

iHelp 13-02-13 22:49

Helaas kun je niet een klein gedeelte van de Apps synchroniseren, dus moet je of ze allemaal, of helemaal geen enkele apps op je iDevice zetten.
Deze functie kun je uitzetten op je iDevice door te gaan naar > Instellingen > iTunes en App Stores > Automatische downloads, en dan het vakje dat linkt naar Apps NIET aan te vinken.

XIII 13-02-13 23:08

Je kunt toch (wel) per device aangeven welke Apps je wil synchroniseren?

iHelp 13-02-13 23:40

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door XIII (Bericht 878068)
Je kunt toch (wel) per device aangeven welke Apps je wil synchroniseren?

Volgens mij is dit niet mogelijk hoor? :confused:

Bubbly 14-02-13 00:00

Klik rechtsboven in iTunes op je iDevice, ga vervolgens naar de tab 'Apps' en selecteer wat je wilt synchroniseren. Pas toe.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:03.