iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: Geselecteerde muziek plaatsen op iPhone (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/139409-geselecteerde-muziek-plaatsen-op-iphone.html)

NickB 15-05-13 20:36

Geselecteerde muziek plaatsen op iPhone
 
Dag iedereen,

ik heb me net maar aangemeld op dit forum daar ik maar meer en meer in apple verzeild raak.

Sinds kort ben ik volledig overgestapt op iTunes, iPad en nu ook iPhone.
Via de iPad heb ik lang muziek gestreamt via thuisdelen daar deze het huis toch niet verlaat.

Nu heb ik net een iPhone gekocht en nu moet ik het echt op de telefoon gaan zetten. Uiteraard kan je eenvoudig "gehele muziekbibliotheek" synchroniseren iTunes, maar dan heb ik veel te veel op de telefoon staan. Daarom ga ik voor het geselecteerde deel. Werkt perfect.

Maar nu wil ik een volgende keer opnieuw iets "extra" van muziek op de telefoon zetten, en dan heb ik de indruk dat ik alles opnieuw dien aan te duiden wat ik wil. Onderaan in de geheugenbalk in iTunes is al mijn muziek weg en naar mate ik selecteer komt er terug muziek in de geheugenbalk (blauwe balk, je weet wel wat ik bedoel)

Mis ik nu ergens, of dien ik echt elke keer alles apart aan te duiden in iTunes wat ik op de telefoon wil indien ik slechts 1 nieuw iets erbij wil opzetten?

Er moet toch een methode zijn neem ik aan om een paar nieuwe GESELECTEERDE zaken bij te plaatsen? Ook de methode om iets van muziek dat op de telefoon te wissen ontgaat me. tenzij ik in iTunes op herstellen druk neem ik aan.

Alvast bedankt!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:35.