iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Mac OS X: iTunes match aankopen met Itunes kaart werkt niet. (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/147078-itunes-match-aankopen-itunes-kaart-werkt-niet.html)

SanderBrabant 29-10-13 21:14

iTunes match aankopen met Itunes kaart werkt niet.
 
iTunes match activeren met iTuneskaarten werkt niet. Ik wilde abonneren voor 24,99 per jaar. Had dus een kaart gekocht van 25eu. Hiermee ben ik naar itunes match gegaan. Toen kwam iTunes met het scherm dat ik mijn betaal informatie moest bijwerken. Hier koos ik voor de optie "iTunes giftcards en iTunes-cadeaus." Hier voerde ik mijn iTuneskaart code in, die werd bevestigd. Echter tot mijn verbazing werd ik teruggestuurd naar het vorige scherm. Ik probeerde het hierna dus nogmaals, met de melding dat de code al gebruikt was. Heb dus een nieuwe code aangeschaft, en het nogmaals geprobeerd. Zonder resultaat. Ik heb nu dus 50.00 eu tegoed op mijn itunes staan, waar ik normaal gesproken 2 jaar itunes match voor zou hebben. Hoe kan ik er voor zorgen dat iTunes match toch geactiveerd wordt, want dit is nu weggegooid geld..
Ik beschik niet over een creditcard, en heb daarom gekozen voor een iTuneskaart. Als ik dit wist had ik die niet aan hoeven schaffen.
Groetjes

Guest-20180925190238 29-10-13 21:20

Citaat:

Opmerking: u kunt het tegoed van de Store gebruiken om uw iTunes Match-abonnement te betalen, maar bij het inloggen moet u echter een geldige betalingsmethode hebben geregistreerd.
iTunes Store: een abonnement nemen op iTunes Match

Bubbly 29-10-13 22:37

Je kunt je geld terugvragen door contact met Apple op te nemen en het probleem uit te leggen.

Apple - Support - Contact opnemen met Apple Support

Je oplossing voor iTunes Match is het instellen van een ClickandBuy account, die je weer kunt verbinden met je bankrekening.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:17.