iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Mac OS X: Contacten kwijt op iPhone: hoe alleen contacten terugzetten vanaf iTunes? (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/148788-contacten-kwijt-op-iphone-alleen-contacten-terugzetten-vanaf-itunes.html)

BJSApple 02-12-13 19:34

Contacten kwijt op iPhone: hoe alleen contacten terugzetten vanaf iTunes?
 
Beste allemaal,

Na een aantal uur gezocht te hebben op internet is het me niet gelukt om een oplossing voor mijn probleem te vinden. Gisteravond waren opeens bijna al mijn contacten verdwenen uit mijn iPhone. Een erg groot probleem leek me dit niet, aangezien ik twee dagen daarvoor nog een reservekopie had gemaakt.

Echter toen ik de reservekopie wilde terugzetten, gaf iTunes de foutmelding dat mijn iPhone te vol zat. Ik heb vervolgens filmpjes/foto's en muziek gewist, zodat ik meer dan 2 GB en later zelfs meer dan 4 GB vrij had. Nog steeds geeft hij echter aan dat de iPhone te vol is. Bij deze vraag 1: Hoe leeg moet mijn iPhone zijn om wel een reservekopie te kunnen teruglezen?

Mijn tweede vraag: Kan ik ook alleen mijn contacten teruglezen op mijn iPhone? En zo ja, hoe moet dit dan, want alle beschrijvingen die ik zie, kloppen niet doordat ze waarschijnlijk verouderd zijn.

Overigens heb ik ook in het programma Contacten op mijn MacBook gekeken en hier staat ook nog de meest recente versie van mijn contacten. Hier ook maar gelijk een backup van gemaakt. Kan ik deze niet rechtstreeks importeren?

Alvast bedankt voor de hulp!

Guest-20180925190238 02-12-13 19:41

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door BJSApple (Bericht 937922)
Overigens heb ik ook in het programma Contacten op mijn MacBook gekeken en hier staat ook nog de meest recente versie van mijn contacten. Hier ook maar gelijk een backup van gemaakt. Kan ik deze niet rechtstreeks importeren?

Die contacten op de Mac kan je toch syncen met iCloud naar de iPhone. Als je iCloud niet gebruikt kan je de contacten op de Mac ook exporteren naar een vCard. Dan de vCard naar de iPhone mailen en importeren.

Voor het overige: in een iTunes/iCloud backup staan alleen lokale contacten, geen gesynchroniseerde. En wat de backup betreft: je kan alleen een volledige backup terugzetten.

BJSApple 02-12-13 21:35

Pff.. Die oplossing was wel erg makkelijk. Had ik maar eerder de vraag hier gepost. Bedankt!
Alleen wel enig idee hoeveel ruimte er nodig is om een back-up terug te zetten?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:38.