iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Mac OS X: Favorieten maken in Itunes Match (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/153526-favorieten-maken-itunes-match.html)

Hosep 09-04-14 12:22

Favorieten maken in Itunes Match
 
Ik heb sinds kort een abonnement op Itunes Match. Ik heb afspeellijsten aangemaakt en wil vanuit deze afspeellijsten een lijst met favorieten maken.
Aangezien dat kennelijk niet mogelijk is in het standaard "mijn favorieten" heb ik een extra afspeellijst gemaakt en daar alle favoriete nummers heen gesleept. Die staat nu keurig tussen mijn Itunes afspeellijsten. echter als ik Itunes Match bijwerk dan krijg ik deze lijst niet te zien op mijn iphone. terwijl de andere lijsten daar wel staan. Iemand een idee hoe dit kan? Of hoe ik wel een fatsoenlijke favorietenlijst maak in Itunes Match?

jap74 09-04-14 18:12

Je kunt bijvoorbeeld een 'slimme afspreellijst' maken. Al je favoriete nummers kun je dan beijvoorbeeld beoordelen met 4 of 5 sterren en dan geeft je als voorwaarde voor je slimme afspeellijst op dat deze alle muzieknummer met een beoordeling van meer dan 4 sterren moet opnemen.

Als je nu in de toekomst op je iPhone een nummer hoort en je wilt die als favoriet aanmerken, moet hoef je deze alleen maar te markeren met 4 of 5 sterren.

Je kunt zoveel met slimme afspeellijsten....Vooral icm iTunes Match heel handig.

Bubbly 09-04-14 18:21

http://forum.iculture.nl/leden/99516...favorieten.png

Hosep 11-04-14 11:05

Dank je...dat ga ik proberen. Wat ik alleen niet begrijp is waarom de normale afspeellijst waarin ik al mijn favorieten heb gezet, niet synchroniseert?! dit terwijl hij wel gewoon in itunes op mijn macbook staat.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:05.