iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Mac OS X: Itunes match loopt niet door de 3 stappen (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/154279-itunes-match-loopt-niet-door-de-3-stappen.html)

jeroenpotze 04-05-14 16:15

Itunes match loopt niet door de 3 stappen
 
ik loop tegen het volgende probleem aan.
Ik heb een bibliotheek van 10000 nummers en deze heb ik met match nu ook allemaal in de cloud. Dit duurde een eeuwigheid gezien hij de stap 1 al meer dan 24 uur over heeft gedaan en ik heb proces meerdere malen opnieuw heb gestart. Nu heb ik weer een paar albums in de bibliotheek gezet en nu is hij automatisch het itunes match process weer gestart maar hij hangt nu al dagen vast op stap 1, de voortgangsbalk is op 3 pixels na helemaal vol.

Ik heb natuurlijk al gegoogled naar dit probleem en vind gigantisch veel mensen die bij apple discussions er over klagen maar er blijkt geen duidelijk antwoord op te zijn. er zijn veel mensen die non-stop het process stoppen en weer verder laten gaan, ook veel die de bibliotheek verwijderen en compleet alles opnieuw in itunes zetten. Dit vind ik onacceptabel.

Zijn er mensen die hier ook last van hebben of wel een goede oplossing weten?

Alvast hartelijk bedankt voor je reactie!

Tom2011 05-05-14 01:54

Heb dit irritante probleem soms ook maar ik kan het meestal oplosses door me eerst in iTunes bij imatch af te melden en daarna weer aan te melden, niet echt een mooie oplossing maar het werkte tot dusver wel bij me. Ik heb bijna 20.000 nummers dus begrijp des te meer je probleem.

iPhoneAlot 27-06-14 16:53

Na 2 dagen ging stap 3 wel verder, maar alleen de via iTunes gekochte muziek is zichtbaar op mijn Atv3. Tot nu toe doet Match dus niets...

OK, probleem opgelost. Even onlogisch als eenvoudig: uitloggen van de Store op de Pc en de Atv en na inloggen staat alles op z'n plek!
:)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:02.