iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Mac OS X: iTunes Macth sync vraag (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/155672-itunes-macth-sync-vraag.html)

ironic6925 21-06-14 01:21

iTunes Macth sync vraag
 
Sinds kort gebruik ik iTunes Match. Set up ging prima en nu is het via iTunes Match mogelijk om muziek op mijn iPhone te zetten. Dit gaat ook prima en ook weer verwijderen is geen probleem. Alleen zijn er ook een aantal willekeurige nummers uit mijn collectie op mijn iPhone terecht gekomen. Deze krijg ik ook niet meer verwijderd. Heeft iemand een idee hoe dat kan en hoe ik alsnog deze nummers verwijderd krijg. Ik gebruik gewoon 1 bibliotheek dus dat kan het probleem niet zijn.

bvd

dvischjager 21-06-14 13:50

Dit komt omdat je iTunes Match nog aan had staan en je op shuffle ging luisteren of zo. Hij downloadt dan automatisch muziek. Ik heb het ook wel eens gehad. Om dit uit te zetten ga je naar Instellingen > Muziek en zorg je dat "iTunes Match" en "Toon alle muziek" uit staan.

ironic6925 21-06-14 13:53

Dank voor je reactie. Ik heb een wat omslachtige weg gevonden om de muziek wel verwijderd te krijgen namelijk de betreffende nummers opnieuwd downloaden uit iCloud en dan verwijderen. Schijnt meer voorkomend probleem te zijn. Hopelijk een fix van Apple in iOS8!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:07.