iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Mac OS X: iTunes geeft foutmelding over eerdere aankoop (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/155993-itunes-geeft-foutmelding-over-eerdere-aankoop.html)

IYZY 03-07-14 16:36

iTunes geeft foutmelding over eerdere aankoop
 
Beste lezers,

Een tijdje terug heb ik app's gekocht, waaronder ook betalende, via een credit card. Ik heb ze gekocht in de App Store op een iPhone.
Maar sindsdien kan ik niks meer downloaden!... Noch gratis, noch betalende app's... Zelf app's die ik al eerder betaald heb (met een wolkje ernaast) die ik nu opnieuw wil downloaden geven een foutmelding dat er een fout is met een eerdere aankoop. Als ik klik om verder te gaan moet ik de gegevens van een andere credit card ingeven. Ik denk zelf niet dat hij me voorstelde om een iTunes-bon te gebruiken. En als ik dit doe ga ik sowieso moeten betalen voor hun fouten?...
Ik heb nu een Amerikaans iTunes-account, maar ik kan mijn credit card er niet gebruiken... Ze hebben $1 van me gestolen om te zeggen dat het niet werkt.
Ik zou graag een paar app's terug op mijn Macbook zetten, ik wil ze niet opnieuw downloaden in de US store (met zo'n Maximuscards-bon) want het gaat om 4 app's van elk rond de 10€ ongeveer. Ook op mijn iPad wil ik een paar app's opnieuw downloaden die rond de 2€ waren, elk.
Maar iTunes geeft me dus een foutmelding... Ik wil niet betalen voor hun fouten....

Weten jullie iets? Bedankt!


Vriendelijke groet,
Iyzy

IYZY 06-07-14 22:02

Niemand?...


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:31.