iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: iTunes backup verloren? (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/158495-itunes-backup-verloren.html)

nickvdbulcke 26-09-14 22:23

iTunes backup verloren?
 
Hallo! Hier mijn eerste bericht :d :

Ongeveer 2 weken geleden heb ik een backup gemaakt van mijn iPod touch. Toen ik vorige week iOS 8 installeerde, zag ik dat de lyrics nu anders worden weergegeven en wou ik meteen terug naar iOS 7! (Ik ben een audiofiel, inclusief lyrics, muggenziften, weet ik... :p )

Dus heb ik de iPod hersteld met een IPSW-file, maar na het downgraden kreeg ik de muziekspeler niet meer open, dan heb ik opnieuw geüpgraded naar iOS 8 (zo een paar keer denk ik), tot ik de muziekspeler opnieuw open kreeg... Zonder muziek!

In iTunes werden geen backups meer gevonden van voor het verwijderen van de muziek (waarvan het verdwijnen nog steeds een raadsel is!). Met Recuva heb ik dan toch een mapje gevonden dat stemde van voor het probleem en proberen te herstellen, wat grotendeels gelukt is. Nu ja, grotendeels... Het mapje bevat 276 bestanden, waarnaast de originele backups 616 bestanden bevatten.

Ik heb al vanalles geprobeerd, het mapje gekopiëerd naar
'C:\Users\USERNAME\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup'
maar het werd niet gevonden door iTunes. Dan heb ik geprobeerd de bestanden 'Info.plist', 'Manifest.plist' en 'Manifest.mbdb', die ontbreekten, erbij te voegen. Nu herkende iTunes de backup wel, maar werd gewoon de laatste backup teruggezet (misschien gedeeltelijk, nog niet gecheckt), nog steeds geen muziek dus...

Nu dus mijn eigenlijke vraag:

Aangezien er maar een miniem gedeelte van muziek hier in iTunes staat, is het mogelijk om in de backup-mapjes de muziekbestanden terug te vinden, of is dit onbegonnen werk? :confused:

Hopelijk snel hulp!


Nick

XIII 27-09-14 00:07

Stond die muziek wel in je backup?

(ik dacht in je iTunes library op je PC)

nickvdbulcke 28-09-14 14:24

Blijkbaar wordt de muziek inderdaad niet opgeslagen in de back-up... Dus zit er maar 1 ding op? Deze allemaal opnieuw downloaden en handmatig opnieuw erop zetten?

XIII 28-09-14 15:30

Stond/staat de muziek niet op je PC?

nickvdbulcke 28-09-14 18:36

Nope, slechts een klein deeltje, het gaat om gedownloade muziek van bandcamp etc, dus vaak zelf nog de lyrics erbij getypt...


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:25.