iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Mac OS X: Album covers toevoegen (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/158730-album-covers-toevoegen.html)

MJRIJ01 01-10-14 14:46

Album covers toevoegen
 
Beste Lezers,

Ik gebruik al jaren een MacBook Pro en een Iphone.
Uiteraard heb ik al mijn muziek in Itunes zitten en deel ik mijn muziek tussen mijn Iphone en MacBook... Meestal tot tevredenheid.

Echter zit ik met het volgende probleem; naast dat het jammer is dat niet alle album hoesjes van mijn CD's in Itunes te vinden zijn is dit meestal op te lossen door zelf het album hoesje op het internet op te zoeken en dit toe te voegen aan de betreffende CD. Ik selecteer de CD en ga naar info alwaar ik de cover kan toevoegen... daar zit echter ook mijn probleem !

Bij sommige CD's is het veld waar je het plaatje moet toevoegen niet dik gedrukt en valt er niets toe te voegen... erg jammer omdat ik nu met lege velden blijf zitten terwijl er wel degelijk hoesjes zijn. Kent iemand dit probleem ? Zo ja is er een oplossing voor... Zo nee; is dit probleem bekend bij Apple en is er een manier om dit te melden ? Verder valt het me op dat er ook nog 2 verschillende manieren zijn om covers toe te voegen. Niet echt consistent vind ik zelf...

Graag reacties op dit forum of in mijn mail...

MvG,

Mattijs

Beech43 25-10-14 20:02

Instaleer iTunes 12, dan heb je maar één manier om een afbeelding toe te voegen.

PieterEhv 01-11-14 17:01

Ook in de oudere iTunes versies kun je zelf makkelijk Album Art toevoegen. Rechtsklikken op een track, en dan "Get Info". Vervolgens kies je de Tab voor de Album Art. Je kunt daar dan een plaatje opsleuren of toevoegen via de Add button.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:42.