iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: Overzetten van iTunes-bibliotheken tussen computers (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/164964-overzetten-itunes-bibliotheken-tussen-computers.html)

pbrants 05-06-15 16:12

Overzetten van iTunes-bibliotheken tussen computers
 
Situatie vorige computer:
Weinig plaats op C: schijf, dus stond het overgrote deel van de bibliotheek op de D: schijf met nog een klein deel op de C: schijf

Nieuwe computer:
Geen plaats op C: (Windows) en D: (Recovery) schijf, dus alles moet op de E: schijf. Overzetten van het oude C: gedeelte geeft geen problemen, de volledige albumstructuur met alle titels wordt helemaal hersteld, maar de muziekbestanden die op de vroegere D: schijf stonden worden niet gevonden. Importeren van de D:/iTunes map naar de Automatisch toevoegen map helpt niet. Wat moet ik doen?

Paul

pbrants 06-06-15 08:33

Na een nachtje slapen probleem opgelost: ik heb de 2 bibliotheken samengevoegd en in de iTunes Music Library.xml met 2 zoek- en vervangopdrachten in Kladblok de paden aangepast naar de veranderde bestandslocaties

PieterEhv 06-06-15 14:08

Hou er rekening mee dat alles wat in "iTunes Library.xml" staat, afgeleide informatie is. De bron is "iTunes Library.itl". Als je daarin een wijziging aanbrengt, zal de xml overschreven worden.

pbrants 07-06-15 15:03

Dan zal ik voor de veiligheid maar eerst een kopie van de xml nemen voor ik iets aan de itl verander, anders kan ik terug opnieuw beginnen :-)
Bedankt

Alhoewel als ik de datum van de itl bekijk dan zie ik dat die zich toch mooi aan de nieuwe situatie heeft aangepast.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:51.