iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Foutmelding bij synchroniseren met Itunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/16574-foutmelding-synchroniseren-itunes.html)

kleinecasper 17-07-08 20:20

Foutmelding bij synchroniseren met Itunes
 
Hallo,

Iedere keer als ik veel muziek of een film handmatig wil overzetten of wil synchroniseren, dan krijg ik altijd een foutmelding. Maar deze verschillen. Elke keer krijg ik een andere te zien, soms is het deze "Het kopiëren naar de schijf.....is mislukt. Het apparaat is niet aangesloten" dan deze "De iPhone....kan niet worden gesynchroniseerd. Time-out van het apparaat." of deze "De iPhone......kan niet worden gesynchroniseerd. Er kan niet van de schijf worden gelezen of naar de schijf worden geschreven.

Ik snap niet wat het probleem is en hoe ik dat kan verhelpen. Ik heb al een paar keer een restore geprobeerd en alle USB-poorten op de computer maar niets helpt:confused:. Kan iemand me helpen? Ik heb een eerste generatie Iphone 1.1.4

Alvast bedankt!!

sjowol 17-07-08 20:47

heb je je autolock uitstaan als je dit doet? (lijkt me dat de sync hem wel aanhoud maar toch)
en misschien is er iets mis met je datakabel, het lijkt erop alsof je verbinding verliest dus misschien dat eens checken?

kleinecasper 17-07-08 20:53

Ja dat heb ik uitstaan. Altijd! Met de data kabel is ook niets aan de hand want ik heb het al met 3 verschillende geprobeerd. Als hij het aan het overzetten is zie ik op het scherm gewoon synchroniseren staan.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:00.