iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: Apple Music vragen (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/165778-apple-music-vragen.html)

RobbyH2O 11-07-15 16:18

Apple Music vragen
 
Hallo allemaal,

Ik heb enkele vragen over Apple Music waar ik nog geen antwoord op vind.
1) Gaat het gratis abonnement van 3 maand in per 30 juni, dag van de uitrol van Apple Music, of op de dag dat je je er zelf voor inschrijft?
2) Ik las dat Apple Music hetzelfde doet als bij iTunes Match: uploaden van je bibliotheek en dan fouten maakt door albumillustraties te verknoeien of de gekuiste versie online te zetten in plaats van de ongecensureerde tracks. Op zich heb ik daar niet veel problemen mee, maar wel indien ook de eigen ingevulde datavelden van de tracks worden vervangen of gewist. Zo heb ik over de jaren mijn bibliotheek ingebouwd door in "Commentaar" verschillende tags aan te brengen, in BMP ook een cijfer in te geven om de trage liedjes van de up tenmpo liedjes te onderscheiden. Stel dat ik Apple Music neem, ben ik dan die info kwijt als mijn bibliotheek wordt geupload in icloud? Of blijft alles ongewijzigd zolang er maar niets gedownload wordt en vervangen wordt in mijn bibliotheek (bv hogere bitrate liedjes etc.). Is er een manier om te verhinderen dat Itunes atuomatisch uploadt en dan de liedjes op de harde schijf overschrijft?
3) Wordt de hele bibliotheek nu al helemaal geupload ook als je meer dan 25.000 liedjes in de bibliotheek hebt? Of is het dan best te wachten tot september wanneer Apple de limiet verhoogt naar 100.000 liedjes?

4) Stel je speelt een smartplaylist af van icloud. Wordt die dan gesynchorniseerd met de smart playlisti n itunes die is gebaseerd op de liedjes op de harde schijf?

Alvast bedankt voor de antwoorden en tips.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:34.