iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Mac OS X: Waarom maakt Apple Music een mp4 van mijn eigen geuploade mp3? (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/166067-waarom-maakt-apple-music-mp4-mijn-eigen-geuploade-mp3.html)

gjhvs 24-07-15 15:26

Waarom maakt Apple Music een mp4 van mijn eigen geuploade mp3?
 
Hoi,

Ik heb veel nummers (die niet in de iTunes store staan) geupload in iTunes als mp3 (via mijn Mac). Daar blijven het ook netjes mp3s en staan ze op mijn computer. De status staat bij enkele op Geupload en bij andere weer op Apple Music.

Als ik nu naar mijn Mac Book pro ga en deze liedjes wil downloaden worden de liedjes met de status Apple Music aangepast naar m4p. Liedjes met status geupload blijven mp3 als ik ze download.

Ik snap dit niet helemaal... waarom maakt Apple Music van enkele van mijn eigen geuploade mp3s opeens m4ps - die ook nog eens beveiligd zijn - als ik ze op een andere Mac wil downloaden?

Wat me nu nog opvalt! Sommige liedjes zijn demo's van albumtracks. Op mijn Mac zijn het de demo's, als ik naar mijn Mac Book ga zie ik nog wel de titel met het woordje Demo er in .. maar als ik 'm ga afspelen is het de in de iTunes Store verschenen album versie.... :(

Gr's GertJan

Machineman 11-08-15 21:28

Lees deze post even en je bent helemaal bij iTunes Match DRM-probleem oplossen in Apple Music


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:26.