iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: Afspeellijsten gehalveerd sinds Apple Music (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/171625-afspeellijsten-gehalveerd-sinds-apple-music.html)

El_Rutgero 15-03-16 18:03

Afspeellijsten gehalveerd sinds Apple Music
 
Een paar dagen geleden abonneerde ik me op Apple Music via mijn iphone. Zonet wou ik nog een synchroniseren, dus ik plugde m'n iphone in op de laptop. Het eerste probleem was dat ik plots niet meer kon kiezen welke muziek ik wou synchroniseren naar mijn iphone en welke niet. Ik wil geheugen vrijmaken op mijn iphone, maar dat lukt precies niet meer.

Dit is nog maar een klein probleem. Ondertussen is mijn iphone al enkele uren weer uitgeplugd, en plots zag ik dat bij AL mijn zelfgemaakte afspeellijste meer dan de helft van de nummers verdwenen is. Afspeellijsten die bestonden uit 1000 nummers (ik heb sommige radio top's handmatig samengesteld in mijn itunes, uren werk was dat) hebben nu plots maar 350 nummers meer. Er is zelfs een afspeellijst die rond de 100 nummers bedroeg waar nu amper 1 nummer meer instaat...
De nummers zelf staan gelukkig wel nog in mijn itunes bibliotheek.

Heeft er iemand een idee hoe dit komt en of ik al mijn afspeellijsten terug kan krijgen? Ik heb dagen, weken werk gestoken in het maken van al die afspeellijsten, het is behoorlijk zuur om nu te zien dat al mijn werk teniet gedaan is.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 15 maart 2016 om 17:18 ----------

Nog iets ontdekt...
Ik had voor elk jaartal een afspeellijst met hits gemaakt, nu heten al die afspeellijsten '2016' + bij elk ervan zijn er minstens 30 nummers verdwenen... Wat een vergiftigd geschenk dat Apple Music

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 15 maart 2016 om 17:22 ----------

Volgens mij heeft hij gewoon alle muziek uit de afspeellijsten die ook op mijn iphone stond laten staan, en al de rest uit de afspeellijsten verwijderd ... Want de nummers die wel nog in de afspeellijsten staan zijn veelal nummers die ik recent toegevoegd heb (en die dus op mijn iphone stonden, waar daarop staat oa. de afspeellijst 'recent toegevoegd)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:29.