iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Mac OS X: Aangeschaft niet zichtbaar in iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/172276-aangeschaft-niet-zichtbaar-itunes.html)

TheKnightRider 18-04-16 22:59

Aangeschaft niet zichtbaar in iTunes
 
Ik heb sinds kort een iMac en al een tijdje een MacBook Air. Op mijn iMac is de optie 'aangeschaft' in iTunes bij mijn login niet zichtbaar en al mijn apps dus ook niet. Op mijn MacBook Air ben ik met hetzelfde account ingelogd en zie ik het wel. Beide systemen zijn gemachtigd, met dezelfde login. Ook het overzetten van aankopen op de iMac lukt niet. Heeft iemand enig idee, want ik snap het niet meer. Alvast hartelijk dank!!

Wallyİ 18-04-16 23:37

In iTunes...Het menu naast je inlognaam uitvouwen en kiezen voor aangeschaft...

Voor de apps moet je in de App Store zijn op je iMac...

TheKnightRider 19-04-16 07:57

@Wally, dank voor je antwoord. Dat weet ik inderdaad te vinden, maar dat is nu het probleem. Op mijn macbook is die optie 'aangeschaft' er wel maar op mijn imac niet. Ik snap niet hoe dat kan.

Wallyİ 19-04-16 10:29

Dan heb ik het vermoeden dat je bibliotheek corrupt is...Start iTunes terwijl je de shift key ingedrukt houdt...Maak vervolgens een nieuwe bib aan en verwijs naar de oude...Na het importeren en eventueel herstarten van iTunes zou alles normaal moeten werken...Je kan dan de oude bib verwijderen...

TheKnightRider 19-04-16 20:54

Hai Wally, ik heb je suggestie geprobeerd, maar helaas zonder resultaat. Bij mijn ingelogd account zien alleen mijn mailadres, wissel in en accountinfo. De rest is weg. Op mijn macbook is dit wel allemaal zichtbaar. Wat zou hier aan de hand zijn....?

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 19 april 2016 om 21:08 ----------

Vraag me niet precies hoe, maar het is weer voor elkaar. Door diverse keren te machtigen, uit te loggen weer in te loggen mijn apple id te bekijken etc. is het nu voor elkaar. Ik denk doordat ik op de apple site mijn iMac verwijderd heb uit de ingelogde apparaten.
@Wally, in ieder geval bedankt voor je hulp!!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:46.