iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Mac OS X: iTunes bibliotheek verplaatsen van Externe harde schijf naar NAS (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/174896-itunes-bibliotheek-verplaatsen-externe-harde-schijf-naar-nas.html)

maarten325 11-11-16 15:23

iTunes bibliotheek verplaatsen van Externe harde schijf naar NAS
 
Hoi,

Ik heb jaren met externe harde schijven gewerkt en ben sinds gisteren over op een NAS. Nu ben ik mijn uitgebreide muziekbibliotheek aan het verplaatsen en ben ik bang dat ik m'n hele bibliotheek eerst moet verwijderen uit iTunes voordat ik deze weer opnieuw moet binnenhalen.

Is er een manier waarop ik m'n iTunes bibliotheek ineens verplaats naar een andere schijf?

Deze staat nu op "untitled/music/artiest-titel" en het woord untitled zal hierin veranderen. Is er een handige manier waarop ik dit voor m'n gehele bibliotheek in 1x kan wijzigen? Het gaat hier om meer dan 500 dagen muziek...een vrij uitgebreide muziekbibliotheek dus...

Iemand hier ervaring mee?

RobbyH2O 15-01-17 18:01

In Bewerken > voorkeuren > geavanceerd de locatie van je bibliotheek wijzigen en dan alles wat stond onder de oude locatie verplaatsen op de nieuwe zou moeten lukken. Eventueel via bestand > bibliotheek > bibliotheek ordenen. Ook altijd handig is het programma Copytrans. Ik heb de betalende versie en maak geregeld backups van mijn bibliotheek. Die backups kan je dan plaatsen naar een andere locatie en vandaaruit de bibliotheek opnieuw opbouwen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:11.