iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Mac OS X: probleem; coverflow (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/17754-probleem-coverflow.html)

nutty75 30-07-08 17:28

probleem; coverflow
 
Schiet me maar lek als het via de zoekfunctie te vinden is, ik kan het niet vinden!

Tot vanochtend had ik 4gig aan muziek op mijn Iphone staan incl. de bijbehorende covers. Tot zover geen probleem, die werden allemaal perfect weergegeven op de Iphone. Nu heb ik vandaag nog eens 2Gig toegevoegd, eveneens met bijbehorende covers. Wat gebeurt er nu?!

Opeens zijn covers van sommige van de "oude" muziek ineens vervangen door andere covers. Dit alleen in coverflow! Als ik een nummer selecteer en afspeel op de Iphone, wordt bij het nummer wel de goede cover weergegeven!
Een heleboel covers zijn dus in coverflow door elkaar gegooid, onderschrift is wel goed, de naam van de cd en artiest zeg maar!

Als ik in Itunes kijk, zit alles er goed in! Via info zijn de goede bijbehorende covers te zien.

Gekker is het overigens ook nog, dat wanneer ik mijn Iphone aan/uit zet voor sommige cd's het probleem weer is opgelost, en bij andere die goed waren er ineens weer een andere cover bijzit.. Wisselt dus bij elke keer aan/uit zetten!
Ik vind het maar een vaag probleem, en kom er niet uit! Blijf opnieuw plaatjes aanpassen en synchen, maar de Iphone blijft ze door elkaar gooien!

WIE O WIE?!

iScorpio 30-07-08 19:53

Welke versie van iTunes gebruik je. De laatste versie is 7.7

nutty75 30-07-08 22:38

Ik gebruik inderdaad de volgens mij nieuwste versie van Itunes, 7.7

Tot nog toe geen problemen mee gehad, echter gooit ie nu alle covers door elkaar! Weet ook niet of het aan Itunes ligt, of aan mijn Iphone? Aangezien alles in Itunes wel klopt. Echter na synchroniseren worden er een hoop covers door elkaar gegooid op mijn Iphone (1.1.4). Raar genoeg verschijnt bij het afspelen van een nummer wel de goede cover in het scherm, echter in Coverflow niet..

nutty75 31-07-08 18:27

Kennelijk ben ik de enige die dit probleem ooit gehad heeft?! Heb alles nog eens opnieuw gedaan, maar weer andere cd's hebben de verkeerde cover in coverflow.. Helemaal niemand?! :(

Calinero 01-08-08 15:00

Ik heb het zelfde probleem gehad, plotseling stonden mijn UB40 nummers onder de hoes van Led zeppelin, toevallig was de titel van beide albums "the best of", ik heb bij de nummers van beide in het tabblad "info" de velden zo volledig mogelijk ingevuld, dus ook album-artiest, toen was het verholpen, probeer dat eens, miscchien help't

nutty75 01-08-08 18:25

Niet zozeer dat de nummers ergens anders ondergebracht worden, echter de covers worden bij het verkeerde album gegooid.. (en wel wordt de goede albumnaam weergegeven). Terwijl in Itunes zelf alles goed staat..

Maar in ieder geval ga ik het eens proberen! Misschien eens iets veranderen in de naam van het album, of artiest.. Kijken of het helpt.
Bedankt voor je tip in ieder geval!

(mocht er nog iemand zo'n goede tip hebben, hoor ik het graag!)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:28.