iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: Muziek grijs in iTunes op iPhone (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/178217-muziek-grijs-itunes-op-iphone.html)

metalmakker 18-08-17 15:52

Muziek grijs in iTunes op iPhone
 
Sinds kort heb ik ineens het probleem dat muziek die ik uit itunes (die ik handmatig beheer) naar mijn telefoon sleep niet of slechts deels op mijn telefoon terechtkomt. In de weergave lijst op de pc worden die tracks grijs weergegeven. Op de telefoon verschijnen ze niet.

Ik heb wat oplossingen online gevonden, waaronder het aan en uitvinken van het selectievakje (waar is dat eigenlijk voor?) voor de nummers en dan de iphone 2x syncen, maar dat werkt niet.

Ik vond Itunes altijd al verschrikkelijk, maar het wordt steeds erger...

trimix 27-08-17 10:57

heb je de nummer aangeschaft in itunes ?
Of komen de nummers van je pc af ?
Staan die nummers niet meer op je pc ergens dan kan itunes die ook niet vinden natuurlijk

metalmakker 28-08-17 11:23

Die muziek staat op mijn PC. Ik werk al sinds mijn iphone 3s met iTunes, dus ik weet hoe het werkt. Het lijkt me raar dat ik de enige met dit probleem ben. Nu synct ie af en toe iets wel en vaak ook weer niet. Ik snap er niks van.

Peter de Wit 11-10-17 17:03

Ik vermoed dat ik eenzelfde probleem heb.
Ik heb de 'stiekeme' iTunes, versie 12.6.3.6. Dat is de software die Apple heeft gelanceerd nadat de nieuwste versie (zonder apps) beschikbaar is gesteld. Ik beheer mijn muziek handmatig, dus ik sleep zelf de gewenste cd's naar mijn iPhone (iPhone 6 met iOS 10.3.3).
Sommige cd's zijn direct 'afluisterbaar', andere blijven grijs. Ik haal die grijze nummers weg en probeer het opnieuw. Soms komt het dan wel goed, maar evenzo vaak zijn ze weer grijs en dan begin ik weer van voren af aan. Ik werk al jaren op deze manier, dit heb ik echter nog nooit meegemaakt.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:12.