iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Mac OS X: Apps in buitenlandse App Stores (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/18048-apps-buitenlandse-app-stores.html)

ideveloper 03-08-08 08:51

Apps in buitenlandse App Stores
 
Als ik in iTunes naar de App Store ga, krijg ik ook een nederlandse versie te zien. Weet iemand misschien hoe je iTunes zo kun instellen dat je ook de amerikaanse, franse of japanse versies van de App Store programma's kunt zien?

macfreaker 03-08-08 09:09

Inloggen met zo'n verschillende namen en adressen en dan kan je dit dus. zelf koop ik mijn apps via een amerikaans account. Gewoon op ebay een itunes giftcard kopen. Inschrijven op de american itunes en daar een amerikaans adres opgeven (vrienden, zaak) en kiezen voor niet betalen maar voor deze giftcard en je bent binnen. Voor de rest zal dit hetzelfde zijn denk ik.

// heb deze verplaatst naar itunes.

ideveloper 04-08-08 06:30

Hoi Macfreaker,

Ik snap nog niet helemaal hoe het gaat. Inschrijven op de "american itunes" dat lukt me vanuit nederland niet. Als ik een nieuw account aanmaak, geeft hij in het land alleen nederland aan en geen andere opties.

Of moet ik echt met een amerikaanse itunes giftcertificate werken? Ik wil namelijk niet iets kopen, maar alleen even kijken hoe m'n apps daar tevoorschijn komen.

Alvast bedankt

macfreaker 04-08-08 06:48

Je moet zeker een amerikaans adres adres hebben en een ander email adres als dat je nu gebruikt voor de nederlandse itunes. Werkt goed hoor. Zal je later vandaag eens een pm sturen met de juiste werking.

ButcherJF 04-08-08 07:02

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door macfreaker (Bericht 159829)
Je moet zeker een amerikaans adres adres hebben en een ander email adres als dat je nu gebruikt voor de nederlandse itunes. Werkt goed hoor. Zal je later vandaag eens een pm sturen met de juiste werking.

Hoeft niet meer, wordt via deze post stap voor stap uitgelegd :)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:33.