iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: Bibliotheek audioboeken ontregeld (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/181540-bibliotheek-audioboeken-ontregeld.html)

Michgel 20-04-18 08:14

Bibliotheek audioboeken ontregeld
 
Sinds de update naar 12.7.4 is de bibliotheek van audioboeken in iTunes helemaal ontregeld. De verschillende boeken staan er meer dan één keer in, soms 10 keer en soms wel dertig keer. Als ik bij ‘opties’ het label ‘audioboek’ verander in ‘muziek’, dan verhuizen ze naar de muziekbibliotheek en daar staan ze dan keurig één keer in. Verander ik het label weer terug in ‘audioboek’ dan komen ze weer in veelvoud terug in de bibliotheek van audioboeken. Kent iemand dit probleem en zo ja, heeft iemand een oplossing?

TouchMe 22-04-18 11:28

Geen echte oplossing, ook op de Mac is het een puinhoop in de algemene map daarom negeer ik die map al tijden en gebruik ik standaard "genre". Ik heb audioboeken in verschillende talen en maak daar dan bij genre .....(naam schrijver) met daar achter audiobook, luisterboek of hörbuch. iTunes staat dus standaard op genre en de algemene negeer ik dus gewoon. Niet weghalen hoor want dan haal je alles weg!

Michgel 24-04-18 20:06

Hartelijk dank voor je antwoord. Het is een heel originele oplossing en het werkt. Het blijft wel raar dat Apple het probleem gewoon niet fikst.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:13.