iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Muziek op/af iPhone per nummer/album niet mogelijk (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/18341-muziek-op-iphone-per-nummer-album-niet-mogelijk.html)

Thunderburt 06-08-08 12:43

Muziek op/af iPhone per nummer/album niet mogelijk
 
Ik heb het volgende probleem:

Ik kan alleen muziek aan m'n iPhone toevoegen/verwijderen door eerst alle muziek eraf te halen (in iTunes betreffende map uitvinken en dan synchroniseren) en er dan alles in 1 keer weer terug op te zetten. Het slechts gedeeltelijk aanpassen van de bibliotheek, bijvoorbeeld door er 1 album aan toe te voegen, lukt dus niet. Als ik dat probeer verschijnt na 'n paar minuten het zwarte scherm met het appeltje en daarna het springboard; de muziekbibliotheek op m'n iPhone is dan ongewijzigd.
De eerstgenoemde werkwijze werkt wel maar is erg tijdrovend omdat ik steeds moet wachten tot de ca. 12 GB aan muziek zijn overgeheveld...

Suggesties?

iMario 06-08-08 14:51

je kan op je iPhone in iTunes het 3de hokje aanvinken zodat je handmatig muziek erop kan zetten.

Thunderburt 06-08-08 15:28

OK, zal ik straks proberen. Maar even voor de duidelijkheid: normaal gesproken moet het toch ook werken zoals ik in eerste instantie probeerde (playlist in iTunes aanpassen en dan synchroniseren), toch?

Bomans 06-08-08 15:29

Dat zou inderdaad moete werken, ik doe het ook zo.

Thunderburt 06-08-08 15:35

Hm, vreemd. Dacht eerst nog dat ik teveel informatie (muziek) in 1 keer wilde uitwisselen maar zelfs als ik de playlist maar met 1 album uitbreid en dan synchroniseer looptie al vast... Je ziet 't aankomen: tijdens synchroniseren heeft de tekst "annuleren" op de iPhone toch zo'n Knightrider-effect? Dat stopt op een gegeven moment en dan gaatie op zwart...

Bomans 06-08-08 15:59

Misschien toch maar even herstellen ... :confused:

Thunderburt 11-08-08 12:32

Over herstellen: wat gebeurt er eigenlijk precies als ik in iTunes op "herstellen" druk? En wat houdt het resetten van het synchronisatie proces in (uit Wiki: Selecteer de Sync tab en kies "Reset sync history")? Is dat hetzelfde?

Voor de duidelijkheid: heb m'n iPhone gekregen in ge-jailbreak-te, unlock-te en geactiveerde staat en ben nog nooit zelf in de weer geweest met programma's om dit zelf te doen. Gezien de problemen die sommige mensen hierbij ervaren hou ik dat liefst zo in het kader van "if it ain't broke, don't try to fix it"... Zo heb iuk gedacht dat upgraden naar iTunes 7.7 mijn problemen mss ook zou oplossen maar als ik dan weer wat berichten op 't forum lees ben ik toch huiverig.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:20.