Reservekopie terugzetten/lezen

Reservekopie terugzetten/lezen discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb al gezocht en ik heb niemand gevonden met een gelijkaardig probleem, daarom besloot ik om het dus zelf maar te posten hopelijk heb ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 19 August 2008, 12:25
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 July 2008
Berichten: 8
Question Reservekopie terugzetten/lezen

Ik heb al gezocht en ik heb niemand gevonden met een gelijkaardig probleem, daarom besloot ik om het dus zelf maar te posten hopelijk heb ik dit in het juiste subforum gedaan.

Ik heb gisteren een jailbreak uitgevoerd, bijgevolg kon ik dus m'n reservekopie niet meer terugzetten.(ik zou graag foto's die ik heb genomen terughalen) Daarom heb ik m'n iPhone opnieuw hersteld maar dan met de originele IPSW, maar nu gaat het nog steeds niet; ik krijg een foutmelding die er zo uitziet

Code:
iTunes kan de iPhone iPhone  van Glenn niet herstellen, omdat de reservekopie beschadigd is of niet compatibel met de iPhone die wordt hersteld.
Hou zou ik die reservekopie alsnog kunnen terugzetten? Ik zou dus graag de foto's die ik genomen heb terug willen hebben, dat is het belangrijkste(eventueel smsen)..iemand ideen?


[Weet iemand waar die reservekopien worden opgeslagen en hoe ik dat bestand zou kunnen lezen? Dan zou het probleem ook opgelost zijn..]

Alvast bedankt
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19 August 2008, 14:05
daaf85's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 July 2008
Berichten: 137
Standaard

Een reservekopie die je van je iphone genomen hebt onder 2.0. is niet compatible met firmware 2.0.1.
Ik had die probleem ook. Mijn muziek, video's etc terug krijgen is geen probleem aangezien die in itunes staan. Maar idd foto's die je genomen hebt met je iphone staan niet in itunes.

Je moet dus het juiste reservekopie selecteren die je onder 2.0 als laatste hebt gemaakt.
Onder bewerken>voorkeuren>synchroniseren (in itunes) zie je de reservekopin die je gemaakt hebt. Dan een kwestie van de juiste selecteren/proberen.

Hoop dat je hier wat aan hebt, succes!
  #3  
Oud 19 August 2008, 16:33
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 July 2008
Berichten: 8
Standaard

Bedankt voor je (snelle) reactie! Maar het was een reservekopie van een firmware 2.0.1 en ik heb nog niet geupdate naar 2.0.2.. dus normaal gezien zou het toch moeten werken, niet?
  #4  
Oud 19 August 2008, 22:44
daaf85's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 July 2008
Berichten: 137
Standaard

je hebt een reservekopie van de originele firmware 2.0.1 ? en die kopie wil je terug zetten naar de firmware 2.0.1. die gejailbreaked is?
  #5  
Oud 20 August 2008, 00:57
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 July 2008
Berichten: 8
Standaard

Ja inderdaad, ik heb hem daarstraks nog gerestored naar de originele firmware 2.0.1, ook toen kon ik die reservekopie niet open krijgen.. ondertussen zit ik weer op de gejailbreakte versie van 2.0.1..

Bedankt voor je hulp
  #6  
Oud 20 August 2008, 11:00
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Berichten: 203
Standaard

wat ik doe om mijn foto's die ik heb genomen met mijn iphone niet kwijt te raken is gewoon elke keer als ik mijn iphone aansluit op mijn computer, de foto's naar mijn computer overzetten. wil je ze weer op je iphone zetten? gewoon ff de goede map synce met itunes
  #7  
Oud 20 August 2008, 12:06
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 July 2008
Berichten: 8
Standaard

Ik wilde ze nog overzetten, maar ik was iets te snel en ben gewoon beginnen jailbreaken
  #8  
Oud 20 August 2008, 12:22
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit)  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 April 2008
Berichten: 9
Standaard Reservekopie

1) Weet iemand wat er precies gebeurt als ik een reservekopie maak in iTunes? Wordt er een volledige backup gemaakt van de huidige status van mijn Iphone op mijn XP PC of worden alleen maar foto's o.i.d. overgezet? Ik wil namelijk gaan updaten naar de nieuwe versie, de vorige keer was ik veel kwijt daarom ben ik nu extra voorzichtig. Vooral belangrijk dat hij van mijn contactpersonen een reservekopie maak.

2) Het is toch ook niet zo dat, als ik synchroniseer, de backup op mijn PC wordt overgezet naar mijn telefoon? Het is toch altijd van je telefoon een reservekopie maken op de PC. Hoe moet ik trouwens de kopie straks na de update terugzetten op mijn telefoon?

Laatst gewijzigd door Fatih; 20 August 2008 om 12:25.
  #9  
Oud 20 August 2008, 12:45
Abu's schermafbeelding
Abu Abu is offline
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 290
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fatih Bekijk bericht
1) Weet iemand wat er precies gebeurt als ik een reservekopie maak in iTunes? Wordt er een volledige backup gemaakt van de huidige status van mijn Iphone op mijn XP PC of worden alleen maar foto's o.i.d. overgezet? Ik wil namelijk gaan updaten naar de nieuwe versie, de vorige keer was ik veel kwijt daarom ben ik nu extra voorzichtig. Vooral belangrijk dat hij van mijn contactpersonen een reservekopie maak.

In een reservekopie komen al je gegevens die in de iPhone staan, dus ook contacten, maar van Foto's weet ik niet zeker, die moet je maar even overzetten op je PC

2) Het is toch ook niet zo dat, als ik synchroniseer, de backup op mijn PC wordt overgezet naar mijn telefoon? Het is toch altijd van je telefoon een reservekopie maken op de PC. Hoe moet ik trouwens de kopie straks na de update terugzetten op mijn telefoon?

Als je normaal update
hoef je geen kopie terug te zetten, die staat er gewoon nog op, maar anders vraagt 'ie of je je reservekopie wil terugzetten
..........
  #10  
Oud 20 August 2008, 12:47
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Berichten: 203
Standaard

@ Fatih back up terug zetten = rechter muisknop op je iphone (in itunes) en dan terug zetten reservekopie
  #11  
Oud 20 August 2008, 13:05
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 July 2008
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
In een reservekopie komen al je gegevens die in de iPhone staan, dus ook contacten, maar van Foto's weet ik niet zeker, die moet je maar even overzetten op je PC
Ook je foto's hoor
  #12  
Oud 6 December 2008, 12:38
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Berichten: 2
Standaard

Maakt hij ook een kopie van bestanden die in programma's zoals italk staan?
  #13  
Oud 15 December 2008, 02:45
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 December 2008
Berichten: 13
Standaard

hij maak een kopie van alles
  #14  
Oud 20 January 2009, 21:32
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Nieuwegein
Berichten: 7
Stuur een bericht via MSN naar dj_masthakillah
Standaard

misschien domme vraag maar hoelang duurt het voordat hij klaar is nadat ik op de blauwe pijl in quickpwn heb gedrukt want hij zit al 10 min op hetzelfde punt en durf het niet af te sluiten of wat dan ook.
pleasee help?
  #15  
Oud 5 March 2009, 18:35
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 July 2008
Locatie: daar
Berichten: 349
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Saarlovski Bekijk bericht
Maakt hij ook een kopie van bestanden die in programma's zoals italk staan?
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Lorriej Bekijk bericht
hij maak een kopie van alles
Ik sta op het punt mijn telefoon te JB.. Ben doodsbang, though..

Ik heb eerder begrepen van King dat je d.m.v. 'terugzetten van reservekopie' je instellingen, smsjes, agenda, contacten, wekkers etc terugzet, zonder de Firmware er opnieuw op wordt gezet.. Op die manier kan je dus na een JB je gegevens behouden.. Maar wat niet vermeld was, is of de gegevens van de apps op die manier k terug worden gezet. Gezien je na je JB, en het terugzetten van instellingen en overige, je muziek en apps moet syncen, zal je wel de gegevens (bestanden in iTalk, instellingen VNC, highscores etc) verliezen..

Mijn vraag; is dit correct? Zo ja, dan moet ik even alles noteren wat van belang is qua instellingen bij apps

mvg

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door lnn.art Bekijk bericht
Ik sta op het punt mijn telefoon te JB..
En dat is goed mislukt.. Ben dan nu ook bezig mijn iphone te herstellen.

Laatst gewijzigd door King1987; 6 March 2009 om 10:59. Reden: Edit knop gebruiken aub
  #16  
Oud 6 March 2009, 02:04
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 December 2008
Berichten: 13
Standaard

de reserve kopie maakt een kopie van je wekkers,smsjes enzo... En tijdens het terugzetten , zet hij ook maar deze terug. Zonder je firmware te checken of te herstellen. En dan moet je op synchroniseren drukken en dan zet hij de apps terug met daarbij de behorende informatie's...

Hoezo is het mislukt dan?
  #17  
Oud 6 March 2009, 02:56
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 July 2008
Locatie: daar
Berichten: 349
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door lnn.art Bekijk bericht
Mijn vraag; is dit correct? Zo ja, dan moet ik even alles noteren wat van belang is qua instellingen bij apps
Om even antwoord te geven op mijn vraag: Nee!

1) Backup 'clean' iphone
2) JB
3) Terugzetten reservekopie
4) Syncen +
-------------------------------------
Een Jailbroken iPhone met oorspronkelijke instellingen + gegevens v/d apps

Laatst gewijzigd door lnn.art; 6 March 2009 om 17:55.
  #18  
Oud 25 March 2009, 14:45
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 January 2008
Locatie: Haarlem
Berichten: 20
Standaard

Ik heb ook een probleem met mijn reserve kopie mijn macbook maakt geen kopie meer. Als ik mijn iphone sync staat er voor een seconde ''reservekopie maken'' en dan stopt ie en gaat itunes verder met de muziek etc. Ik heb toen mijn iphone gerestored en nu kan ik ook geen reservekopie terugzetten. Als ik mijn iphone op een andere computer aansluit (mac en windows) maakt itunes wel een goede reservekopie.
iemand een oplossing?
  #19  
Oud 1 April 2009, 22:55
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 March 2009
Berichten: 29
Standaard

Ik heb ook een vraagje omtrent dit onderwerp.

Ik heb mijn Iphone succesvol unlocked. Nu wil ik er muziek op gaan zetten maar nu geeft itunes aan dat ik mijn telefoon moet herstellen naar een reservekopie. Als ik dit doe ben ik bang dat ik weer geen bereik heb ed.

Wat kan ik nu doen want ik kan i Tunes nu niet gebruiken, vrees ik.

Ik hoor het graag. Alvast bedankt.
  #20  
Oud 1 April 2009, 22:59
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Faith1973 Bekijk bericht
Ik heb ook een vraagje omtrent dit onderwerp.

Ik heb mijn Iphone succesvol unlocked. Nu wil ik er muziek op gaan zetten maar nu geeft itunes aan dat ik mijn telefoon moet herstellen naar een reservekopie. Als ik dit doe ben ik bang dat ik weer geen bereik heb ed.

Wat kan ik nu doen want ik kan i Tunes nu niet gebruiken, vrees ik.

Ik hoor het graag. Alvast bedankt.
Kan je gewoon doen, dat is de kopie die nog op je pc staat, inclusief je contacten. Of meld je iPhone aan als nieuwe iPhone en sync hem met wat jij wilt. Je zet geen andere fw hiermee op. (dus blijf je unlocked)
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Terugzetten reservekopie Arend iPhone algemeen 8 15 March 2011 14:22
Windows: Reservekopie terugzetten Interceptor iTunes 0 22 December 2010 21:05
reservekopie terugzetten dwight11 iTunes 0 6 December 2010 21:02
Reservekopie terugzetten, na oude reservekopie te hebben gekozen Ray iPhone algemeen 1 7 September 2008 16:45
Reservekopie terugzetten Vinzzz iPhone algemeen 5 27 August 2008 20:41

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:22.