iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: Gekochte muziek opnieuw downloaden? (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/19789-gekochte-muziek-opnieuw-downloaden.html)

Animetic 22-08-08 21:26

Gekochte muziek opnieuw downloaden?
 
Ik heb mijn iPhone laatst moeten restoren en ben daarbij twee nummers die ik op mijn iPhone heb gedownload (maar die nog niet in de iTunes library op mijn laptop stonden) kwijtgeraakt. De vraag is of ik ze (zonder opnieuw te hoeven betalen) weer kan downloaden? Als ik in iTunes op "check for purchases" klik, dan krijg ik de melding dat "all purchases have been downloaded for this account". Als ik op support klik in de iTunes store, dan wordt ik verwezen naar een link die niet bestaat.

Mhuberts 23-08-08 10:16

nee, dit is volgens mij niet mogelijk. Vriend van mij had een soortgelijk probleem en moest de tracks opnieuw kopen. Gellukig gaat het in jou geval maar om 2 tracks...

Animetic 24-08-08 01:47

Ik heb "report a problem" aangeklikt bij de nummers en de situatie uitgelegd. De volgende dag had ik een email terug dat ze de nummers bij mijn account hadden gezet, en daarna kon ik ze verder zonder problemen ik iTunes via "check for purchases" downloaden.

Animetic 24-08-08 01:48

Bedankt voor de reactie iig :)

daaf85 24-08-08 02:11

je krijgt idd de melding dat je dat nummer al gedownload hebt maar volgens mij kun je dat nummer dan gewoon weer downloaden. als je dat met dezelfde account doet als waarmee je het nummer gekocht hebt wordt je niet nog een x berekend.

dat heb ik iig gelezen op het forum een keer. met de zoekfunctie op dit forum en via google kom je denk ik hier wel uit.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:55.