iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Exchange agenda's syncen, mail niet. (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/20198-exchange-agenda-s-syncen-mail-niet.html)

kees1328 28-08-08 16:48

Exchange agenda's syncen, mail niet.
 
Hallo,

Ik heb een 1G iPhone. Firmware 2.0 (5A347).

Op mijn 1.4 firmware had ik al een mailkoppeling via IMAP naar een exchange server (Exchange01). Dit werkte perfect. Na de update naar de 2.0 firmware heb ik dit ook weer ingericht, geen enkel probleem.

Nu wil ik een tweede mailaccount toevoegen op basis van exchange met een andere exchange server (Exchange02). Is van een ander bedrijf, dus alles is anders. In Exchange is aangegeven dat ik dit allemaal mag, zover geen probleem.

Ik heb dus een nieuw account toegevoegd op basis van de gegevens van Exchange02. Als ik nu naar 'mail' ga, heb ik ook netjes 2 accounts. Exchange01 werkt nog precies zoals voorheen, geen enkel probleem.
Omdat ik Exchange02 nu op basis van Exchange synchroniseer ipv op basis van IMAP, wordt mijn Agenda op mijn iPhone netjes met al mijn afspraken gevuld. Pushmail staat aan. Als ik afspraken op mijn iPhone wijzig, zijn deze ook binnen een minuut op de server gewijzigd. De koppeling werkt dus. Want, als ik een mailtje componeer op mijn iPhone, wordt deze ook netjes via de Exchange02 verzonden en zie ik deze ook im de map "Verzonden Items" in mijn Outlook verdwijnen. Mooi systeem nietwaar?

Dan nu het probleem:
Onder mijn Exchange02 account heb ik alléén een map "Inkomend" staan, die altijd en immer leeg is. Al mijn andere mappen zie ik niet in deze lijst verschijnen. Ik kan mijn e-mail dus niet bekijken. Er komen geen foutmeldingen, wel netjes onderin het scherm dat alles is bijgewerkt, maar het functioneert niet. Mail verzenden en agenda synchroniseren werkt wel.

Iemand een idee?

=> Edit 01-09:
Probleem is opgelost. Ik heb firmware 2.0 opnieuw geïnstalleerd en vervolgens de backup teruggezet via iTunes. Daarna werkte alles zoals het hoort. Zal wel een omgevallen bitje zijn geweest....


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:36.