iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Iphone Sync na reinstall windows (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/2035-iphone-sync-na-reinstall-windows.html)

duinsel 09-11-07 01:15

Iphone Sync na reinstall windows
 
Hoi,

Na een ongelukje met de laptop is hij opnieuw geinstalleerd met tevens een frisse iTunes (7.5, WinXP). Ik wilde de iphone (1.02) opnieuw syncen, maar kreeg een waarschuwing dat de iPhone aan een andere machine gesyncd was, en dat een sync alle bestaande zaken zou verwijderen. Ik begreep dat dat in elk geval zo was voor muziek en fotos, en dat vind ik ook niet erg, dat gaat straks gewoon opnieuw. Het was mij echter niet duidelijk of de Calendar en adresboek van de iphone dan ook gereset worden. Weet iemand hoe dit zit, kan ik de iphone aan een nieuwe iTunes installatie koppelen zonder dat de bestaande iPhone calendar gewist wordt?
En als ze wel gewist worden, kan ik dit probleem omzeilen en de data eraf redden?
Dank!

Martijn

duinsel 13-11-07 00:10

Geen probleem
 
Na een backup van de sqlitedb calendar files met scp gewoon geprobeerd, en de calendar wordt gelukkig met rust gelaten. Alleen muziek en foto's worden verwijderd en vervangen door wat de nieuwe iTunes installatie wenst. Keurig, maar ik wilde de gok niet wagen voor ik zekerheid had dat mijn data niet zouden verdwijnen...

Martijn


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:51.